Terserempak Berhikmah

12:05 AM Yanty Lee 4 Comments

Selamat Malam uolls.

Tajuk entri pelik? Tetapi ada seribu makna dalam sejarah hari ni. Alhamdulillah segala berakhir juga.

Petang tadi selepas kerja , singgah pasar tani di Putrajaya dengan mummy dan si dia. Seperti biasa mak - mak la yang over membeli sakan. Memandangkan tidak berapa sihat maka ikut sahaja.

Okay , terserempak dengan blogger otai Malaya , Ben Ashaari yang sedang khusyuk mengupdate blognya walhal orang rumahnya sedang membeli ayam. Sekadar nampak dan berselisih bahu sahaja tapi suara xada , sakit tekak so xdapat la nak bertegur sapa. *kan terkeluar sore jantan mak , u!

Selepas bershopping sakan (*macamlah shop until U drop kat MALL) , balik ke rumah dan makan dinner  sesama. Selesai semua perkara yang harus dilakukan. Baru niat nak update blog about HOLIDAY cheq dekat Penang. Sambil layan cerita Vanila Coklat dan berBW , komen blog lain dengan selamat. Tetapi....

Nak post entri  dah tak boleh.

Danggggg... Apakah ? Kenapakah ? Mengapakah ? Bagaimanakah ? Oh Tidak!

Terlintas untuk bertanya kepada Encik Otai aka Ben Ashaari. Yeah! Dia sangat baik , tolong guide budak ngok ngek macam cheq ni. Alhamdulillah berjaya dengan support dan guidance BA , Ibu Damia & Nia Marlissa juga. Terima kasih sesangat yer!!.

Maka ada hikmah rupanya terserempak tadi dengan otai  , Alhamdulillah , blog dah pulih seperti sedia kala dan akan terus berblogging. InsyAllah. Amin.

Love Uolls Alots!

4 comments:

  1. Nia Marlissa:Okay sayang,will always update..Insyallah,Tenkiu!

    ReplyDelete
  2. heheh saya ms kena mcm gini minta tlg ngan blogger otai juga
    menggil rasa satu badan hah?blog has been removed??nk nanges rasa

    ReplyDelete
  3. Nana @ Ibu Damia : Apa2pun tenkiu sesgt sbb beri semangat utk Yanty terus berusaha cari jalan dan dapatkan blog. Sgt mengigil dan heran..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen