t.h.e.c.u.r.v.e

1:39 AM Yanty Lee 0 Comments



Lama nya tak tekan keyboard! Blog cheq bersawang habis la lagu ni. Sibuk kerja hari-hari lik malam. Bantal bucuk ja yang nampak, lappy hurm...hampeh..

Okay, cerigtha cheq jejalan melepak last few week bila....
Cayang lik kampung , kakak lik kampung , cheq tinggai sorang-sorang. BOHSAN weyh! Sabtu dok umah ja rest! Tapi memang dah plan nak lepak THE CURVE dengan sayang cheq - Ain ahad (27Mac2010)
Patutnya Iena nak datang tapi da masalah sikit kat Penang xdpt,so decide pada mula hanya kami berdua, tertiba.... (jeng..jeng..jeng..)
kak Ida msg pagi2 buta tanya ajak kuar, alang2 aku dah ade program so aku habaq kat dia n ajak dia. Time tgh kalut duk siap2,Kakak dah sampai lak dari Penang, dia pun nak ikut! So dalam before 2pm, kami gerak pi jemput Ain (belakang The Curve aje).

Firstly, kami serang restaurant Ayam Penyet! LapaQ weyh!!! Jom MAKAN!!!


"ain & yanty was here ! 27/3"
Pas dah kenyang makan , jalan kat luar legar , sis Ida n Ain ada beli something. Pastu kiterorg decide nak tgk wayang. Cerita apa? Pastinya cerita KONTROVESRSI! Tapi before masuk cinema , kiterorg sempat melantak lagi! ICE-CREAM precious moment.. lama kot cheq xmakan ice cream. asyik flu ja.. still flu but once in several months.. x salah kan? kan? kan? Yummy.... nak sikit x?




 Yeah babeh we had just make it real! What about you?

Now is SHOW TIME! Opss, actually muvee yang i just did say n mention yg sgt the KONTROVERSI is 
"_ _ _ dalam botol"
Layanzzzzzzzzzzz

Anu Dalam Botol

Before the show begins , this is what happen to us even tho is in the cinema !




 Gonna be missing Ain cause dia akan habis pratikal di KL n dia dah nak lik Penang!
Bestnya Penang!!
p/s: Ain , meet you in Penang , InsyAllah!

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen