Kolam Air Panas Selayang

5:20 PM Yanty Lee 0 Comments

Hello Hi 

Last week I & him dating jejalan tapi tak ada arah tuju sangat pun , 
so dari dulu teringin sangat nak pi 
KOLAM AIR PANAS SELAYANG
so I drove and him showing the direction all the way
Alhamdulillah perjalanan kiterorang selamat sampai ke destinasi.
It was my pleasure to be there as for so long wanted to be there


Parking : RM2.00
Berbaloi ke? 
-sebab kiterorang lepak sekejap je bukan pergi berendam pun-
Cayang bawa me dan tunjuk 3 jenis kolam air panas ;
i ) paling panas
ii ) sederhana panas
iii ) kurang panas (ala sejuk ar kot)
Hurm , cayang je yang sempat rendamkan kakinya. I takut! haha...
Lagipun I rasa tak hygienic sebab ntah berapa juta riban yang dah berendam mandi etc.
Rasa geli lak..sebab dari kecik mummy dah ajar tentang kebersihan.
anak misi la katakan everything my be clean !
Tapi paling terpukau untuk tengok is tepi side tu ada beberapa orang sedang bertapa
As cayang kata area tu paling panas.
Cayang & I sempat makan yong tau fu sebelum gerak lik umah.
Ala-ala jalam-jalan cari makan kan?
TQ to my cayang rajin bawa me jalan around KL , N9 , Perak , Melaka
Sejak bersama dengan cayang lah I rajin jejalan meronda-ronda.


0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen