JONLIVIA - PELANCARAN FIRST SKIN BRIGHTENING FITNESS APPAREL DAN PENYAMPAIAN PERTANDINGAN SIMPLEZY CHALLENGE

6:12 PM Yanty Lee 17 Comments


Salam uolls ,


Baru - baru ni pada awal tahun , Jonlivia telah melancarkan satu lagi keluaran produk terbaru - Fisrt Skin Brightening Fitness Apparel ; BlazePants Brightening Series.


JONLIVIA
Okay sebelum tu , uolls semua tahu tak tentang Jonlivia?
Jonlivia adalah sebuah jenama pakaian sukan yang meningkat namanya dalam pasaran kerana berkualiti tinggi darisegi  rekabentuk  juga material.


Berbalik kepada produk yang terbaru dikeluarkan , BlazePants Brightening Series adalah seluar yang mempunyai banyak fungsi ;
- boleh membakar kalori 4X lebih cepat ,
- penghidratan antioksidan & anti-penuaan ,
- 50% perlindungan UV , dan
- mencerahkan serta melembabkan kulit.


Ya bestnya u olls , seluar ini diperbuat dari material yang berbau wangi , bau bunga mawar (ros) yang mengandungi juga mineral dan vitamin A , C , D dan E.


BlazePants Brightening Series ini sangat unik dan menarik darisegi material dan design , Ty percaya si pemakai akan tampil lebih yakin dan bergaya kerana sangat simple dan menepati citarasa moden.

SLIMPLEZY CHALLENGE
Semasa majlis pelancaran , Jonlivia juga turut mengadakan penyampaian hadiah bagi keputusan pertandingan "Slimplezy Challenge".  Pertandingan ini merupakan tajaan Jonlivia sebagai penaja utama yang mana disertai hampir 20 orang peserta bertanding untuk merebut gelaran juara.


Untuk bergelar juara  , sebelum itu peserta telah mengikuti sesi latihan intensi tinggi dan mencabar diri mereka untuk menurunkan berat badan dengan mengamalkan gaya budaya hidup sihat dalam tempoh masa yang diberikan hampir sebulan setengah.


Pemenang yang berjaya merangkul gelaran "Juara Simplezy Challenge"- Lim Siew Li , beliau telah mendapat undian paling banyak dari kalangan yang turut hadir semasa pelancaran. Hadiah pertandingan yang diterima adalah menarik iaitu wang tunai dan tiket kapal terbang dari Air Asia.

Untuk maklumat lanjut mengenai Jonlivia dan produk - produknya , dapatkan di ;
Website : www.jonlivia.com
Instagram : https://www.instagram.com/jonlivia/
Facebook : https://www.facebook.com/jonlivia/

17 comments:

  1. Wah... Saya pun dah dapatkan produk ni! Tak sabar rasanya nak gunakan sebab dengarnya bukan setakat selesa, bahkan menyihatkan! nak bersenam pun akan dapat hasil yang maksima, kan kak? :D

    ReplyDelete
  2. wah jonlivia dah keluarkan heatpants barulah... grey ni nampak lagi bergaya, sangat minimalis classy gitu

    ReplyDelete
  3. Bagus Jonlivia ni, dia cepat je keluar produk baru. Lepas tu banyak penambahbaikan. Memang terbaik!

    ReplyDelete
  4. Wahhhh ! Skrg nie, semua aktiviti memerlukan pakaian yg sesuai dn selesa. Boleh lh consider pakaian sukan dri jonlivia utk bersukan lpas nie

    ReplyDelete
  5. Pakaian yg bersesuaian juga adalah salah satu faktor penting semangat bersukan tu terus maintain dalam diri. Good job Jonlivia

    ReplyDelete
  6. i rasa dah lama pelancaran jonlivia ni, i selalu pakai pants dia memang paha I punya lemak tak bergoyang, dia stay in place hahahhaha apa pun tahniah untuk jonlivia semakin dikenali !

    ReplyDelete
  7. CAnNtiknya keluaran jonlivia pants yg baru ni!
    Nasib x beli lagi aritu. Haha,kalo tak menangis tengok keluaran baru yg cun ni..lepas bersalin ni, ingat nak beli n nak konsisten pakai lah.

    ReplyDelete
  8. Wow seriusly material bunga ros? Unik dan sgt kreatif. Yela utk bersukankan, pandai pilih material yang sesuai nak overcome bau peluh.

    ReplyDelete
  9. Mmg mencari pkaian macam ni. Sbb nak bantu bakar lemak juga

    ReplyDelete
  10. Bestnya siapa yg dapat produk ni, tgok ramai jugak blogger yang dah dapat n review kata bagus. Teringin jugak nak dapatkan satu

    ReplyDelete
  11. best seluar jonlivia yang brightening pants tu. boleh bakar kalori 4x ganda. Material dia pun selesa dan yang penting ada saiz iols.. hehe

    ReplyDelete
  12. Akak suka jonlivia ni material dia selesa..akak ada satu produk keluaran diorang iaitu Phiro Back Support..best betul..memang sangat membantu

    ReplyDelete
  13. ada warna kelabu dahh.. bestnya dapat guna ni sambil berjogging. lebih cepat kalori tarbakar kan

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  14. seriously mmg power la material. banyak review bagus2

    ReplyDelete
  15. I like their new design also, the grey one is looks stunning.

    ReplyDelete
  16. Once you go Jonlivia, there is no return...even when I am not out I still wear it at home to sweat out the 'fats'

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen