Pelancaran GT DOLLAR di Malaysia

Monday, January 23, 2017


Salam u olls ,

Pada 16 Jan 2017 baru ni telahpun berlangsung satu majlis pelancaran GT Dollar Malaysia di Pusat Konvesyen Sime Darby , Kuala Lumpur yang dirasmikan oleh YB Datuk Mas Ermieyati binti Samsudin , Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan .

Majlis ini juga turut dihadiri oleh para pegawai kerajaan terkenal dan hampir 3,000 pemimpin industri IT dan e-dagang yang menyokong pembangunan ekosistem FinTech dinamik sekaligus membuka jalan untuk inovasi SMART seperti GT DOLLAR menjadikan Malaysia sebagai satu kuasa yang berpengaruh dalam sektor FinTech.

YB Datuk Mas Ermieyati Binti Shamsudin (Timbalan Menteri Pelancongan & Kebudayaan) dan Dr Paul Zhang Baolu (President & CEO of GT Group Of Companies)


Kerjasama ini adalah di antara kerajaan Malaysia dan GT Dollar bagi membantu dalam meringakan kehidupan rakyat melalui pelancaran aplikasi mudah alih GT Dollar , yang merupakan "one stop platform mudah alih e - dagang" . Yang ini bertujuan untuk membina sebuah masyarakat yang padu dari pelbagai industri untuk berinteraksi dalam pasaran.

The GT Group team sekitar pelancaran

Untuk makluman , GT Group  ada beberapa produk yang dikeluarkan dan telah dilancarkan juga sepanjang pelancaran baru - baru ini ;


GT Mobile – Telefon pintar.

GT Dollar 
– Wang elektronik maya. Ianya boleh digunakan untuk membayar perkhidmatan dan produk yang dibeli di kedai-kedai ahli GT Kredit Alliance.

GT Wonder Boy 
– Robot sosial dengan fungsi seperti manusia, ditambah pula dengan kecerdasan emosi dan kebijaksanaan. Berfungsi sebagai pembantu manusia.


GT Smart Watch 
– Berfungsi untuk mengesan seseorang melalui gps dengan menggunakan jam tangan yang dipakaikan terutamanya untuk memantau anak-anak.

Okay , u olls jom sesama download aplikasi GT Dollar pada IOS mahupun Android masing - masing dan nikmati sendiri keistimewaan yang akan diperolehi. GT Dollar sebenanrnya menawarkan e-wallet buat mereka yang sentiasa sibuk dengan kos sara hidup sekarang yang tinggi. Dengan e-wallet ini ia dapat membantu peniaga mengembangkan perniagaan mereka dan mendapat lebih ramai pelanggan baru.

Antara tawaran istimewanya ialah diskaun dan promosi di peringkat global. Selain itu dia juga dapat menghubungkan mereka dengan pengguna baru serta dapat mengekalkan program kesetiaan melalui pengagihan kredit maya.

Download  dan dapat terus kredit sebanyak RM300 dan boleh mula dapatkan keistimewaan yang lain juga. Tunggu apa lagi tu , tak ada apa yang merugikan lagi rugi tak install dan gunakan aplikasi ni.

2 comments

 1. Terima kasih yang amat dalam kami ucapkan kepada MBAH SELONG yang
  telah memberikan kebahagian bagi keluarga kami…berkat Beliau saya
  sekarang udah hidup tenang karena orang tuaku udah buka usaha dan
  punya modal untuk buka bengkel skrang pun orang tuaku tidak di
  kejar-kejar hutang lagi…dan keluarga Kami di berikan Angka
  Ritual/Goib Dari mbah yg sangat Jitu 100%dijamin
  tembus…hingga keluarga kami sekarang merasa tenang
  lagi…terima kasih mbah…Jika Anda ada yg merasa kesulitan
  masalah Nomer ToGEL silahkan hbg Aja MBAH SELONG
  dinmr hp beliau (081-322-565-355) atau http://prediksiangkahoki88.blogspot.com/
  dan saya sudah membuktikan 3kali berturut2 tembus terimah kasih

  ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.