Macam - Macam Jenis Cendol Ada Di Go LoKal Cafe , Putrajaya

11:00 AM Yanty Lee 4 Comments


Cendol Jagung

Akhirnya dapat juga jerjak ke sini. Semuanya gara-gara lepas Kak +fiza fantagirO la mula menghasut dengan posting sokmo dia ke sini dan makan cendol bagai.

Suasana di Go Lokal Cafe


Penuh meja kiteorang. Satu unit kekdahnya jadi riuh rendah la suasana. Kat sini bukan saja ada pelbagai jenis cendol. Ada juga makanan yang lain. Memandangkan agak full house ,  layan cendol dengan mee rebus atau laksa ja.


Muka-muka kelaparan. Ke sini dengan semua geng opis kecuali sorang dua yang bercuti.

Kalau yang nak ke sini , nah info pasal Go LoKal Cafe , Putrajaya.


Alamat: G03A Mayland Avenue (Landmark : Dorsett Hotel, Hero Market) Putrajaya , Malaysia
No. Untuk Dihubungi : 0123424350

4 comments:

  1. akak pun dah dapat makan kat sini, cendol durian dia memang perghhhh.
    bila nak dating dengan akak lak, hehehee!

    ReplyDelete
  2. Tunggggggu, saaya akan sampai.

    ReplyDelete
  3. Oh no! Bab bab makanan ni memang lemah. Nak cuba la cendol durian tu kalau ada dekat area Putrajaya :)

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen