Kekal Muda dan Berseri dengan CLARUS REYOUTH SPRAY : Produk Penjagaan Kulit Dan Anti Penuaan

11:00 AM Yanty Lee 6 Comments


Salam u olls ,

Kali ni Ty nak perkenalkan dengan u oll produk baru yang mana pasti u olls suka dan mencari - cari. Tambahpula bagi yang rasa nak sentiasa kekal cantik dan muda dari luar dan dalam.


Okay , eh Ty bagi close-up info mengenai produk CLARUS Instant Reyouth Spray dan ia mudah digunakan hanya dengan percikkan spray sahaja. Senang la nak bawa usung ke mana - mana kan.


CLARUS Instant Reyouth Spray

5 Kandungan Utama yang ada pada CLARUS Instant Reyouth Spray :
1. Caesalpinia Spinosa Gum
2. Sea Salt
3. Vitis Vinifera Grape Juice Extract
4. Aqua/ Flyceein / Caesalpinia Spinos a Gum
5. Propanediol / Water and Vitos Vinifera Grape Juice Extract.

Khasiat CLARUS Instant Reyouth Spray:
- Fungsi Anti-kedut
    - Efek melembutkan Kedutan / garis halus
      kelihatan berkurang
    - Merangsang pengeluaran kolegen-1

- Melindungi dari Penuaan
    - Melindungi tunjang stemsel dari  
      Kerosakan
    - Melindungi  rangkaian keanjalan dari 
      Kerosakan

- Mampu mengawal penuaan dan kedut.
    - Anti-penuaan dari tanda-tanda awal
      kedutan (25-35 tahun) menerusi kedutan
      mendalam (60 tahun dan kulit yang
      terlalu matang)

- Melindungi mitochondrial DNA dari
      kerosakkan

- Melindungi asid  hyaluronic dari menurun


Ia juga memberikan:
- peningkatan nyata pada permukaan kulit
- mengurangkan/menghalang tanda-tanda penuaan
- mengawal paras kekeringan kulit
- mengembalikan keselesaan kulit
- menawan kecergasan kulit remaja
- menyerlahkan kulit yang lebih lembut / remaja dan berseri
- untuk kegunaan seharian

Tidak semua usaha kita sebagai kaum wanita untuk menyerlahkan kecantikkan adalah baik untuk kita. Ada produk mendedahkan kita pada bahaya kecacatan kulit yang teruk dan mungkin juga bahaya kanser didalam keinginan kita untuk mendapatkan kulit yang cantik.


Cara Mengguna:
Dan cara menggunakannya hanya perlu sembur pada muka 1 atau 2 kali dan biarkan ia kering. Guna pada waktu pagi dan petang sebagai amalan penjagaan kulit. Untuk Kegunaan luaran sahaja.


Khasiat kandungan bahan-bahan yang digunakan pula , Caesalpinia Spinosa Gum , proses menegang bersatu dengan aktiviti anti-penuaan melalui peningkatan terbukti peningkatan kolagen sintesis yang mempunyai efek anti-kedut.

Sea Salt , air yang mengalir ke dalam lautan teluk Mexico berasal dari arus pantai French Brittany yang bersih dan tidak tercemar. Arus teluk yang  tulen ini kaya dengan galian semulajadi, terbentuk oleh 96 jenis ( daripada jantung gugusan pulau-pulau Brehat) Galian-galian ini terkenal kerana kebolehan membaik-pulih, menyuburkan, melembutkan dan mempunyai khasiat galian. Ia boleh mengaktifkan sel-sel dan berguna untuk sistem pernafasan kulit serta dapat mengurangkan alahan.


Apakah punca-punca kulit yang sensitif?
Salah satu punca ialah kekurangan bahan-bahan galian. Kulit yang sensitif membuat anda merasa kurang selesa dan jengkel, gatal, kemerahan dan kekeringan. 

Grape Juice Extract & the French Paradox adalah rujukan pada rahsia orang-orang Perancis sentiasa sihat dan menikmati usia yang lebih panjang. Keaktifan ini diperolehi dari proses enzymatic bioconversion dari resveratrol. Proses ini diinspirasikan dengan reaksi yang wujud dalam keadaan alami, dimangkin dengan cendawan, Botrytis Ciñerea. Ia adalah bahan dwi-aksi anti-penuaan yang dirumuskan bagi mengembalikan keremajaan kulit melalui:

Dengan pengunaan setiap hari, ramuan pengaktifan kulit  Vitis Vinifera Grape Juice Extract yang di reka khas menentang tanda-tanda awal penuaan dengan cara yang unik lantas menghasilkan kesan mengekang penuaan kulit dan kesan efektif mengurangkan tanda-tanda penuaan. Perwajaan kulit bergantung pada kandungan air.  Kandungan air yang seimbang membantu membuat kulit menjadi rata, lembut dan anjal. Jika kulit kering, ia akan menjadi bersisik, kasar dan merekah. Pengaktifan Vitis Vinifera Grape Juice ekstrak ini dapat melindungi kulit daripada kekeringan dan segera meningkatkan kelembapan kulit. Ia juga mengawal kekeringan kulit untuk jangka masa panjang serta memberi wajah yang lebih sihat. Kulit yang kelihatan muram dan kering akan kelihatan lebih tua dari umur sebenar.  Itulah sebabnya mengapa kulit tidak sekata warna tona nya. Kelembapan wajah tanda keremajaan kulit. Pengaktifan Vitis Vinifera Grape Juice extract ini menyediakan efek anti penuaan dan kelembapan yang luar biasa.

Aqua/Flyceein/Caesalpinia Spinos a Gum adalah lebih kepada efek ketegangan kulit yang serta-merta meningkatkan wajah kulit dengan ketara. Ianya mengurangkan kedut serta memberi keselesaan dan kelembutan. Galactomannan mengandungi bahan aktif yang menyerap di permukaan kulit untuk menjadikan ia satu lapisan yang berterusan. Ia memberikan efek peningkatan segera, dan berpanjangan untuk pelepasan dan kemudian penyerapan oligosaccharides. Di samping itu ia menyatukan efek peningkatan dengan aktiviti anti-penuaan sambil meningkatkan sintesis kolagen. 

So u olls , dengan adanya bahan-bahan aktif ini mampu meningkatkan ketegangan dengan serta-merta pada kulit lantas menghasilkan wajah yang lembut dan berseri.

Lepas ni dengan adanya sebotol Reyouth Spray , boleh maintain awek muda. Githew!

Untuk mendapatkannya Reyouth Spray ini juga info lebih lanjut boleh la berhubung di :-
Facebook : Clarity Plus Malaysia

6 comments:

  1. WAH BESS NYA... model pun lawa...tergugat nak cuba

    ReplyDelete
  2. wahhh senangnya nak guna, sembur je! nak bwk ke mana² pun senang.. menarik!

    ReplyDelete
  3. Sesuai untuk orang2 yang suka travel ni. Senang dan mudah dibawa.

    ReplyDelete
  4. sekarang ni ramai yang spray je ... lagi senang kan . tak perlu kotorkan tangan

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen