Bercuti Hujung Tahun Dengan Promosi YES Dari TRAVELOKA

12:00 AM Yanty Lee 2 Comments


Salam u olls , 

Sebelum ni , Ty dah ada kongsikan tip-tip untuk menempah tempahan bilik hotel dan tiket penerbangan untuk pergi berehat dan bercuti santai dengan servis perkhidmatan yang berpatutan dari Traveloka.com.

Dan memandangkan kita sudah pun habis ke penghujung tahun , juga selalunya ini adalah masa yang sesuai untuk mencari sedikit ruang bagi diri sendiri. Mana tidaknya , setelah selepas berhempas pulas mengerah tenaga bekerja hampir sepanjang tahun ni apatahlagi pula masa yang tepat juga untuk meluangkan masa bersama sahabat , seisi keluarga dengan anak – anak memandangkan musim cuti persekolahan pun bakal menjelang.

Apabila tibanya ke penghujung tahun , kita semua tidak terlepas dari suasana meriah dengan jualan hebat dan pelbagai lagi promosi sempena “Year End Sales – YES”. Ada di antara kita yang sememangnya minat membeli belah , ini adalah saat – saat yang dinantikan. Seperti juga bagi mereka yang kaki travel ataupun ingin pergi bercuti. Dan semestinya ramai di antara kita tidak ingin melepaskan peluang untuk mencari tawaran promosi percutian yang gempak . 


Sempena  YES , u olls dapat menikmati promosi yang hebat daripada https://www.traveloka.com/en-my/promotion [klik] untuk pergi bercuti dengan tempahan menempah bilik hotel juga tiket penerbangan. Menariknya  u olls dapat menikmati diskaun sehingga RM110 ke atas tempahan hotel dan penerbangan . Dengan menggunakan kod kupon YESFLIGHT untuk tempahan penerbangan dan kod kupon YESHOTEL untuk tempahan hotel apabila tiba di halaman pembayaran. Masa untuk pergi bercuti dengan tersayang pada bila – bila masa sahaja kerana promosi ini sah untuk semua hotel . semua tarikh percutian dan tempoh penginapan. Sangat menarik! 


Dan bagi mereka yang merupakan pemegang kad kredit Citibank pula dapat jimat sehingga RM85 untuk percutian u olls. Boleh sangat la bercuti dengan rakan – rakan atau keluarga untuk lebih jimat. Yang pastinya , promosi ini bagi tempahan dari 1 November 2016 hingga 31 Januari 2017. Sama juga seperti promosi yang di atas , promosi ini adalah sah untuk semua syarikat penerbangan , tarikh penerbangan dan tempoh perjalanan begitu juga dengan semua hotel , destinasi penginapan dan tempoh penginapan. Untuk lebih lanjut boleh ke sini [klik] .


Wow dengan hanya RM120* dah boleh terbang dan bercuti ke Phuket dengan menikmati tambang istimewa  ini daripada Malindo Air. Promosi ini tersedia untuk penerbangan sehala dan penerbangan pergi-balik dari Kuala Lumpur ke Phuket sahaja. Dan harga istimewa ini termasuk cukai , fee , dan surcaj dan tertakluk pada ketersediaan tempat duduk juga. U olls boleh la menempah tempahan tiket ke Phuket ini bermula 8 – 18 November 2016 bagi tempoh perjalanan bermula pada 10 November 2016 hingga 31 Ogos 2017 nanti. Dapatkan promosi ini di sini [klik].


Bagi mereka yang bercadang untuk bercuti #dekatje seperti Indonesia , Singapura malah di dalam Malaysia sahaja. Di Traveloka ada hampir ribuan hotel untuk dijadikan tempat menginap dengan harga yang berpatutan dapat dipilih oleh u olls.

Contoh dengan pencarian di Bali , Indonesia dan Singapura ;


Ini adalah antara hasil pencarian hotel di Bali , Indonesia.

Bagi pencarian hotel ini , u olls boleh membuat pencarian hotel lebih mudah dengan mengikut kateria seperti harga terendah , ulasan mengenai hotel tersebut , ranking populariti hotel tersebut dan taraf bintang hotel serta jenis jenis kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan oelh pihak hotel.


Meriah sungguh promosi YES dari Traveloka.com ni , mesti tak sabar u olls nak pergi bercuti nanti dengan tersayang. Sebelum tu , dapatkan Applikasi Traveloka secara percuma di Google Play dan App Store sekarang untuk memudahkan lagi tempahan u olls dengan lebih pantas dalam masa kurang daripada 1 minit. Jimat duit , jimat masa dengan Traveloka.

Untuk info lebih lanjut dan lagi promosi dari Traveloka ; dapatkan di ;
Facebook : @TravelokaMY
Twitter : @travelokaMY
Instagram : @traveloka
Google + : Traveloka

Jangan lepaskan promosi menarik ni u olls. Jom bercuti sakan dengan promosi YES dari Traveloka!

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen