Quartet Nu Sentral

10:17 PM Yanty Lee 11 Comments


Salam uolls , 

Sapa yang pernah lepak santai dekat Quartet TTDI ? Itu main dia dan consider kitchen la juga so boleh lepak dan dining kat sana. Terbaru Quartet baru saja di buka dekat Nu Sentral. Konsep kedai cawangan baru ni ialah lebih kepada "Grab & Go" memang sesuai untuk citizen yang menggunakan khidmat pengangkutan awam di KL Sentral. 

Kira nya u olls bole dapatkan / tapaukan breakfast sebelum bergerak ke next destination.


Quartet menyediakan hidangan / makanan ringan yang lebih kepada sandwiches. Menariknya , macam - macam jenis sandwich yang ada. Unik dan sangat rare juga semestinya sedap lah. Portion memang pasti kenyang punya.

Antara menu yang Ty suka Tempala Sandwich - RM12.50. Sandwich ini memang Ty tak pernah jumpa dan apatahlagi jumpa di mana - mana. Isian inti adalah tempe . Walaupun takde darah jawa dan seangkatan , Ty memang suka makan tempe. Alhamdulillah , tekak makan dengan sandwich - passed !

Bombay Sandwich - RM12.50

Cool kitchen.

Tuna & Cheese Sandwich - RM13/-

Sekitar perasmian Quartet Nu Sentral bersama pihak media dengan owner Herwandi Saat.

Selain sandwich , ada juga granola yang memang sedap untuk kudapan ngap ngap ngap sambil buat kerja depan pc ke tunggu tren ke layan drama tv ke. Lovely sangat.

Yang menariknya , Quartet Nu Sentral ini juga ada menyediakan servis penghantaran sekitar kawasan berdekatan. 

Cara nak purchase order :
1. Telefon : +603 2276 0360
2. Applikasi : Quartet Cafe 

Info tentang Quartet

Dan untuk makluman lanjut boleh terjah : http://www.quartetsupply.com/

Thank you for having us , Quartet !

Yeah kami geng Kelab Blogger Ben Ashaari ke Quartet bersama dengan pasukan Ketchup Community

Siapa Ketchup Community?
Mereka ialah sebuah pasukan yang memberi maklumat tentang apa saja mengenai makanan. Dari segi aspek rasa, lokasi dan berkaitan. Perkongsian mereka adalah melalui medium social media. Dan KBBA juga antara rakan kolaborasi bersama sepanjang program berlangsung sejak bulan lepas. 

Nak tahu lagi, boleh terjah dan kenali mereka di :
Facebook : Ketchup Community
Instagram : @Ketchup_my

11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. yum3, nu sentral je? mmg boleh singgah ni..ngee..

    ReplyDelete
  3. Tuna & Cheese ..emm sedapnya, teringin nak bertuna plak lah..asik2 sardin ja.. :)

    ReplyDelete
  4. jom lepak sambil makan sandwich tempe...

    ReplyDelete
  5. agaknya bila kita bleh makan sama2... hehehe

    ReplyDelete
  6. Rasanya mmg tak pernah try kat sini. Seketul tu Rm13 henggit ke Ty....mahei jugak ye.
    Wah...mmg jarang jumpa tu sandwich tempe. Tp okje kurang suka tempe walaupun jawa....terbalik ek hihi...

    ReplyDelete
  7. omaigodd! leleh yaq lioq tgk sandwich dya.. mesti seketul tak ckup tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  8. first time juga dgr sandwish tempe hihi

    ReplyDelete
  9. nampak isi dalam sandwich tu mengiurkan

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen