Buffet Ramadhan di Flora Terrace , Hampshire Place KL

9:48 AM Yanty Lee 9 Comments


Kali ni Ty berbuka puasa di Flora Terrace yang terletak di Hampshire Place , KL juga berdekatan dengan stesen Ampang Park


Hampir 50 hidangan disediakan berasaskan makanan ala kampung dan juga Arab. Selain nasi putih biasa dan nasi minyak , nasi arab juga menjadi tumpuan orang yang datang berbuka di sini. Yang pastinya isi kambing adalah sangat lembut dan sedap.


Terdapat juga stall  fried on the spot yang menyajikan Mee Goreng  , Kepak Ayam , Cucur dan Pisang Goreng.


Umpama berada di taman firdausi dengan deco yang sangat mewah dan romantik juga cozy. Eskulsif sangat keadaan di sini. Selain berbuka puasa di sini , u olls juga boleh membuat majlis resepsi perkahwinan , majlis pertunangan , sambutan hari jadi dan sebagai nya di sini dengan memuatkan seramai 110 orang.


Untuk maklumat lanjut atau sebarang tempahan , u olls boleh kontek ; 
Syed Safwan - 0321668090
Flora Terrace
Hampshire Place ,
A-LG-1 , Lower Ground Floor ,
No.1 , Jalan Mayang Sari , 
50450 Kuala Lumpur.

9 comments:

  1. selera tengokkk ! nak juga cm ni

    ReplyDelete
  2. Tgk pun dh tahu mesti sedap...:) #bloggerutara

    ReplyDelete
  3. wah wah. banyak makanan yer nampak sedap semua..
    singgah dari #bloggerutara =))

    ReplyDelete
  4. Hamboi.. meriah sungguh menunya.. Kambing tu sangat menggoda jiwa..

    ReplyDelete
  5. fuhyooooo..sabo je lah
    xpa xpa esok iols pergi terjah buffet otel..1st time ni haha

    ReplyDelete
  6. Assalm ty,
    waaa
    akak nampak hummus
    dah lama teringin nak try tau3
    pi makan resto arab tak berani nak order sebab takuit tak lalu
    kang membazir he3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  7. aduhai makanan diaaaaa.. very marbeles..
    nasib mai awal pagi.. xde la ayaq lioq btakong sngt..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen