Kesayangan - Bantal Buchuk

8:17 PM Yanty Lee 3 Comments

Oppsss!
Nak mengaku , at my age now , yes I do still have "Bantal Buchuk". Tapi my BB bukanlah buchuk pun. Rupa pun elok macam bantal lagi. Tak ada peta dunia dan sebagai nya yang ditinggalkan dekat sarung bantal etc.


Tu dia , punya lama tak layan fesbuk. Sekali ada post kat wall dari akak kesayangan.

Dia kata Ty "gian'. Penangan bantal bucuk sungguh , even dari berbulan dekat bertahun tak jumpa tapi bila dia jumpa pasal ni terus come across of me in her mind.


Yang ni memang soooo me!


Semua orang akan persoalkan , kawen nanti camna? Dulu ada kucing sekarang dah arwah. Kalau masih ada atau nak bela nanti , rasanya sejibik la macam gambar kat atas ni. Dua - dua nak bawa sekali walaupun dah kawen.

Sebenarnya , sejak tahun lepas dah cuba pergi outstation kerja juga vacay dengan kesayangan tanpa bawa BB bersama. Walaupun hakikatnya memang susah gila nak lelapkan mata dan dapatkan tidur yang lena. Cubaan peluk bantal lain tak berapa berhasil.

But somehow , it is a such a great achievement kot. Bukan sehari dua malam tanpa BB tapi sometimes a week. Bravo !

Dah boleh kawen! Eh... Tapi tetap sayang BB cheq.



3 comments:

  1. Singgah pagi sini.Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam

    ReplyDelete
  2. Wah best ada bantal busuk. Sekarang bantal busuk saya #cikputeri ja

    ReplyDelete
  3. Assalam ty,
    he3
    aloloooooooo
    nomei3 :P

    #BloggerUtara

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen