Demi Anak Nusa di Perantauan

8:01 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls,

Yeah! Blog terbengkalai gara-gara tuan empunya blog sibuk dengan hal-hal ehwal peribadi dan kerja juga. Bercuti salah satu agenda Ty di bulan Februari ini selain berkumpul dengan rakan blogger Utagha di dua majlis kenduri di Kedah pada hari tahun baru cina baru-baru ni. Pestime jumpa geng KBU sebenarnya. Nanti Ty cerita pasal pertemuan bersama depa ye.

Bercuti di mana? Okay, entri untuk 4 hari 3 malam Ty bercuti dah pun didraftkan. In the short while akan diupdatekan pengalaman dan kenangan dengan dia..dia..dia..


Cuti ke gathering,  lepas saat tu kembali la pada gaya hidup sedia kala. Kerja demi sesuap nasi. Bukan blogger otai-otai setiap saat, minit,jam ada job masuk dengan beribu riban yang boleh dikatakan pergh masyuk ganjarannya. Lumayan gitu. (Sedar diri)


 


Pulun kerja baq hang dan tu dia hasil tangkap bertungkus lumus yang mengunung kertas-kertas kerja yang disiapkan untuk hari ni. Makan tengah hari pun terbabas, berkeroncong peyut cheq baru sedar yang ada McD untuk makan. Sep makan malam.  Pulun taip juga entri mengarut ni tru mobile enset ja sambil makan sebelum sambung tibai abis kerja. Sebenarnya memanfaatkan masa yang ada bila mummy tak ada. Bebas sikit untuk lepak di pejabat. Ye la kan dari melepak kat luar sana tak berfaedah je atleast siap banyak gak kerja-kerja Ty. Lagipun drama Ariana Rose dah tamat jadi tak dak la mummy kalut ajak balik sharp at 5pm. 

Okay nanti Ty up kan entri percutian and gathering dengan geng sekolah juga KBU. 

Pulun kerja sat. Life single and alone lagu ni la menghabiskan masa-masa dari disia-siakan.

Stay tuned uolls peps! 

4 comments:

  1. waa lama menyepi hehehe

    bestnye jumpa kawan bloggers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je tapi ke laut mood...
      Alhamdulillah , masih ada kawan yang boleh terima seadaanya.

      Delete
  2. Kerja mmg tak pernah habiskan Ty....siap tak sempat nak makan lagi.....mc chicken tu mcm sedap je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spicy Chic McDeluxe tu Okje.... memang tapi bagus juga la dari bercampur dengan manusia yang hati busuk kat luar.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen