Spicy Korean Crunch

11:56 AM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls & Salam Ahad!

Rasa cam dah lama tak update belog dan especially dengan foods.

Sabtu-day semalam Ty hanya makan sekali sahaja untuk seharian suntuk. Bukan la diet sesakan mana pun tapi xterasa lapar dan tahu nak punggah apa di dapur untuk isi perut.

Hampir petang, tergedik-gedik pula nak mengekor mummy dan kakak yang nak keluar. Tapi dengan syarat mummy belanja makan KFC.

All the way ke Kajang hokayh kami gi kedarah KFC.

Ty dah try Chezzy & Tangy Zinger last week di Kuala Kangsar. Kali ni Ty try menu baru yang nampak gempak abes dan kekononnya ala Korean gitu.



Yeah, it's Spicy Korean Crunch!
Sedap la juga. Dan Ty sangat lah bloated.

And now, Im hang - ga - ry sebab semalam melantak itu sahaja.

#cari food time. Dada...
posted from Bloggeroid

4 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen