Horizon Garden Restaurant , Bangi

7:30 AM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls , 

Jalan² cari makan lagi u olls.
Kali ni berdua sahaja , dengan my mum la of course.

Makan malam di Horizon Garden , Bangi.


Restoran ini very the executive jugak la.
The best part is , setiap kali ada pelanggan yang baru masuk , 
pelayan restoran ini akan menukar alas meja yang baru dan setup meja makan.

Menu yang dibukukan - klasik.

Memandangkan ada set makan untuk 2 - 3 orang , mummy prefer untuk ambil yang set daripada ala -carte.
Antara menu makan malam Ty dan mummy







Lauk - pauk ini di makan bersama nasi putih , 
semuanya diserve oleh pelayan restoran macam di hotel pulak.
Lepas makan yang main course  , dessert pun disediakan.

Blurp!
الحمد لله‎ , bloated !

# food is just nice but quite expensive #

4 comments:

  1. Replies
    1. Sebenarnya ni makan awal tahun , baru nak post , boleh gitu... hikhik

      Delete
  2. Nampak pun tau macam mahal Ty....janji perut kenyangkan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah memang bukan harga gerai / kedai biasa2 la. Alhamdulillah la kenyang la walaupun xberapa ummph dgn selera tekak Ty.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen