CUEPACS : JPA diminta beri cuti tanpa rekod 2 hari kepada penjawat awam untuk mengundi.

8:30 AM Yanty Lee 2 Comments

Salam Isnin u olls  ,

Cuti Tanpa Rekod selama 2 hari untuk mengundi?
Argghhhhh ( Yup , I scream in the car while dok tengah parking tadi ... buleh? )


Samada JPA akan beri atau tidak , Ty pun tak pasti. Mummy dan semua orang related dengan Ty memang dah tanya soklan pasal dapat ke cuti on Monday selepas je SPR mengumumkan tarikh mengundi. Sekarang, kena tunggu je la diberi cuti atau tidak. 

BFF sorang call semalam , dia akan ambil cuti hari Isnin alasan sebab takut kalau ada rusuhan. Huh , imaginasi dia ni sangat scary

As for me , kalau dapat sehari pun dah OK cuma confirm² lah jalan nak balik ke KL etc akan jem

Tak diberi cuti , perlu cuti rehat ke? Or ada pa² kesan pada PRU13 ni ke?

#Kalau dapat cuti , Ty tak perlu la risau sangat nak ambil cuti hujung² bulan untuk ke Kelantan. 

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen