Dip n Dip w Aznil

3:48 PM Yanty Lee 28 Comments


Salam u olls ,

9 Mac .

Bila Ty sengsorang di Putrajaya dan aktiviti untuk hari cuti berakhir dengan melantak lah jawabnya.

Planning untuk berjumpa di muka bumi KL memang banyak halangan , daripada sebelum Ty kena operation tahun lepas lagi. Apa kan daya bila dah operate mana lah mampu makan sodap – sodap kan?
Usha rapat je yang mampu.

Bagi menunaikan hajat yang berkurun dijanjikan oleh Aznil , akhirnya kami berjumpa di Bangsar jua.
(Kalau di Penang, tak payah cakap la- port tetap ; KAYU)

Jenuh Oii nak habaq mai . Apa dia? – Parking ! 

Bangsar Village la jawab nya.
Okay selesai bab parkir , berlaga – laga pipi di entrance . Baru ke destinasi yang dituju.

Ty pi mana?
- Dip n Dip , a taste will make u :)

Okay , he is my best gossip and sharing partner. Bersesi luahan la kami sambil menikmati  CHOCOLATE .

Mine.
Tripple Chocolate Crepe

His.

Dip Crispies

Orang Penang la katakan , tadi bajet kayo masuk kedai mahal , last – last kami ke PELITA pula kedarah Nasi Kandar. Hancuq diet la bila jumpa dak Aznil ni yang kerja mencekik ja.

Next time boleh jadikan tempat lepak – ing dan cuba menu yang lain pula.  Sebelum balik , sempat tapau Pavlova dari Alexis. 

Oh , not me but him .

Lokasi :
Dip n Dip
Jalan Telawi 3 , 
Bangsar , KL.

Sape yang suka coklat leh la pi serbu.

28 comments:

  1. Assalamualaikum. sedapnya. terliur okey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam , sangat sedap. Haha sila la ke KL.

      Delete
  2. Replies
    1. Eh , dah sedar x ni? Jom2 one day kita pi.

      Delete
  3. saya kadang2 je terliur dengan coklat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ayat macam gampang je la Bro Boni ni.

      Delete
  4. kbetulan pulak baru pas makan cokelat hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok tak berjaya nak terliur kan Erna la macam ni. Arghhh

      Delete
  5. Yohaaa,,, dap uhhh... nakk! muahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yehaaa , jangan jilat screen pc la hehehe

      Delete
  6. wahhhhhh, sedapnya. tetiba teringin nak mkn coklat. >.<

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Owh xberjaya terliurkan sis Okje. Tidakkk

      Delete
  8. sedapnya coklat. tapi dgr kata kat situ mknana mahal2 tak mampu la nak pi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dinafikan lah , tapi for me , sekali sekala je bukan la selalu , mmg koyak la poket.

      Delete
  9. Oh nampak sangat manissss. kira xmakan manis2 sgt hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty pun kureng tapi makan reramai Ok la. sorang2 memang jenuh nak perabih.

      Delete
  10. huwaaa sedap nye tengok...
    Yan ty, emma tag name kat sini tau ;)
    http://emmaeema.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. Yanty sedapnyer tengok coklat tu... nak sikit.. :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Kena pi mkn la camtu... tp sdn bhd. =)

      Delete
  13. Kalau dah orang Penang..mesti mau Nasi kandar gak..hehehehe
    Salam Kenal yek!!

    ReplyDelete
  14. ahaaaaa , pernah makan dip dip ni . sedapp ! and lyssa memang stay kt bangsar pun . jalan tandok . ekeke . ;p dekat je dgn jalan telawi tuu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti PM num kat WeChat , bila sis turun sana , leh jumpa.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen