Masak Pabila Bosan ?!!

8:42 PM Yanty Lee 0 Comments

Ha! Hari ni kat office xsgt on9 FB / YM / Blog sekadar ala-ala kadar je. Seems semalam berkobar stayback buat kerja amal siapkan tuntutan students kat Indon until nearly 8.30pm sampaikan lampu dah padam at 8 o'clock pun still pulun buattapi worst part is printer aku berletup terus bau hangit and terpaksa sharing dengan Kak Zidah  so hari ni masih pulun berpuluh-puluh tuntutan lagi and kerja lain juga so fokus pada kerja sehingga sedar je habis kerja siapkan memo dan licin nya workstation aku cun melecun tepat 1pm .. It's LUNCH TIME! Lega giler baban habis kerja ! But mood tak da nak berblog  petang tadi sekadar blogwalking je. Lagipun pas lunch jaga kaunter. Well niat di hati tepat jam 5 nak chow balik tapi bf tersayang nak lak jemput. Sangkakan nak serah kereta tapi dia banyak kerja sangat difikirkan so dia pening-pening dia je pick n send me home. Oppss... terlanjak , berbalik kepada topik sebenar.. Sangat la letih tapi sangat la bosan pas dia hantar me lik. Terus tanggal baju kurung and  tukar baju dan masuk dapur. SAYA MEMASAK!! Walaupun tak lama tapi saja je nak masak jugak sebab dah bosan. Begitu jugak la semalam hampir cecah jam 12 tengah malam kerana bosan tak mengantuk sangat and tak tahu apa kejadah nak buat aku masak ! Ada ke orang cam aku ni kat luar tu? Bukan pandai masak tapi gila nak belajar masak and nak berasap kat dapur umah je. Mummy aku sure proud arrrr..... Lik Penang perlu tunjuk still setelah pandai masak haha..Suddendly i miss daddy's and mummy's cooks.


ini dia nasi goreng padprik & telur dadar untuk mid nite semalam - supper ker?

Masak Pabila Bosan : Spagethi Goreng Sosej !

Huhu sangat pedas terlebih cili boh kot haha.. tapi bedal gak. Hihi.. Semalam nasi goreng kureng rasa hurm keep trying YANTY! <----Motivate diri sendiri .

K la,  it's time for resting and recharge soon.


Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.



0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen