-CONTEST CANDID TERBAIK-

12:04 AM Yanty Lee 0 Comments

 Yeah , a.lady.named.yanty is joining 
-CONTEST CANDID TERBAIK-

setelah di tag oleh adeq ku , :: miss infinity ::

Bermula nya al kisah 
 |
  | 
 |
 \/

~Amik KO!~
Di ambil oleh Hema di Vacation Malacca-PD
*KaK Faizah sgt nakal myakat ME n hampir punch dia n elakkan dia sgt WOW yg CooL!*

#3 blogger diTAG :
 ~ n!da ~   

Syarat2 nya :-
  •   Sila masukkan gambar korang ,yang pasti  MESTI LAH CANDID ingat ya .. hanya gambar candid sahaja .. bukan buat2 canDiD.
  •   Xkisahlah nak letak gambar apa, janji ada gambar korang and paling penting ** hanya satu keping sahaja .   (#1)
  •   Xpayah nak expLain bebanyak tentang gambar itu hanya terangkan yang tersirat sahaja . 
Contoh : Upload Gambar Candid Korang
Cerita   : Kami yang sangat lapar
  • Wajib untuk tag 3 kawan korang .. dan beri tahu kawan kamu yang kamu dah tag mereka supaya dierorang tak tertanya2 & terpinge2 !

    K korang jom join contest ni ye ;p





Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.




0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen