Klondike aka Solitaire & FarmVille

7:04 PM Yanty Lee 0 Comments

free logo - http://www.sparklee.com

Sejak hubby ada BB ni , asyik pulun men satu game dalam BB. Its ~Klondike aka Solitaire~ ! 



Asal tengah lepak dengan  kengkawan and biler duk sesaje. Tahap kebohsanan tu datang so kiterorg deal men game ni. Tengok saper menang. 5 Set game selang seli sorang tapi kalau 2-2 orang xmenang jugak ke5-5 set keep on going to the 6th.


Lebih kurang berhari-hari jugak la kiterorg pulun men tapi tak menang pun sesiapa. Well kiterorang pergi lepak BB dgn my fren so I felt damn bored tertiba I started to play this game on BB n diperhatikan oleh cayang. So bila dah "check-mate" it's his turn. Cayang damn really put on focus on the game. See this :--->

Well said! He won kali ke-6 so he is damn happy dapatkan kalahkan me. Fine,Cayang! We will keep on playing the game non stop for sure! Hehe.. Btw, macam la tak pernah menang main game tu...wek.. ;p


But selain dari game dalam BB tu cayang dah start ikut jejak langkah ku , he is addicted to FB game dah!      FARMVILLE!! Asal malam seminggu direct ni seems Ina ada kat sini and kengkawan cayang pun lepak , kiterorang yang kuar until late morning jugak la. But bila balik je tak kira berapa pagi masing-masing sempat nak "harvest-plow-plant" n pagi esok bangun je pulun lagi. Pada mulanya cayang tak reti sangat lama-lama belajar dari me terus siap tolong jaga mine jugak. Huhu tQ ye. Kalau tak before this me yang tengok-tengok kan kebun dia. Seems cayang jarang main sangat , level baru 22 and me pun baru level 43 je.  Ada masa baru main. 

 Cayang's Farm

Mine =)

Pas dah start kerja ni dah la jarang nak berblog , ber FB , berGAME-game. Back to the  psycho working life! 
K-E-R-J-A ....K.E.R.J.A!


Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.



0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen