Atasi Masalah Bocor Tanpa Perlu Pecah Lantai Dengan Crocons

Saturday, April 13, 2019


Salam uolls,

Ada tak antara pembaca blog Ty mengalami masalah lantai bocor terutamanya di bilik tandas , dapur , ruang mencuci tangan atau basuh pinggan? Dan saban hari uolls dah naik jemu atau malas (orang utara sebut ‘cemuih’) untuk membersihkan dengan mengemop lantai tersebut.

Ty nak rekemen uolls dengan satu servis dari Crocon yang mana mereka ini menyediakan produk Epoxy Flake System.

Epoxy Flake System
- membuat 3 lapisan di mana tempat bocor tersebut dan pada masa yang sama turut memberi satu impak yang kelainan pada rupa baru pada permukaan lantai dengan lebih cantik.

Design lantai baru yang ada untuk dipasangkan semuanya cantik dan menarik. Silap haribulan dari dulu penat mengemop saja lantai , tapi lepas pasang nanti terbaring berguling pula jadinya.


Mana tidaknya , permukaan lantai ini ianya kalis air , kalis bocor , tidak licin dan mudah untuk dicuci.


Pemasangan pun tidak mengambil masa yang lama , dalam jangka masa lebih kurang 6 - 12 jam sahaja sudah boleh siap. Paling menarik , selepas pemasangan dalam tempoh 24 jam dah boleh guna seperti sediakala.


Untuk makluman , bukan sahaja penghuni di rumah sahaja yang mendapatkan khidmat mereka ini malah pihak seperti hotel - hotel dan juga pejabat seperti Tabung Haji juga pernah mendapatkan servis ini.


Menariknya , pemasangan ini adalah worldwide beb! Di mana saja uolls mengalami masalah kebocoran , boleh sahaja berurusan dengan team mereka ini untuk mendapatkan perkhidmatan yang dijamin tiptop.


Oh ya , pastinya ramai tertanya juga mengenai kos bayaran pemasangan. Semuanya boleh di runding dan di bawa berbincang. Kos harga adalah lingkungan RM1000 ke bawah.

Jomlah atasi masalas kebocoran uolls tanpa perlu pecah lantai. Bolehlah terus berhubung dengan mereka untuk dapatkan perkhidmatan pasangan ;
Whatsapp “EPOXY” ke 0163852017
Call : 0169199716 (Danial) / 0163852017 (Saflina)

Post a Comment

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.