VISAGE Essential terbaru dari Shizens

7:32 PM Yanty Lee 2 Comments



Salam u olls ,

Entri ini lebih kepada kaum wanita sebab berkaitan dengan produk kecantikkan tapi geng boboi leh juga baca mana lah tau boleh hadiahkan ataupun belikan untuk tersayang nanti. Nak - nak pula Mother's Day is just around dan Aidilfitri bakal menjelang.

Ok , kali ni nak bagitau yang Shizens telah memperkenalkan produk terbaru mereka iaitu VISAFE Essential Collection. Di mana mereka pasti dan yakin , pengguna akan tampil lebih yakin dengan penggunaan produk terbaru ini.

GET THIS LIMITED OFFER !
Dengan harga promosi pada hanya RM199 dari harga asalanya ialah RM1,503.00 , u olls boleh mendapatkan produk - produk Shizens VISAGE Essential seperti berikut sehingga 31 Mei 2017 ni nanti :
- Smack Lips - Plum Wine
- Smack Lips - Orange Tango
- Aqua Eyeliner (Black)
- Aqua Eyeliner (Brown)
- Hue-Duo Eyeshadow (Mocha Glow)
- Shizens proffesional Brush Set ( 6 brushes)

Ini hasil touch up sikit dari MUA Anne dengan produk Shizens VISAGE yang Ty ada seperti di bawah.

Gais , Ty memang suka giler foundation tu sebab rasa smoothe dan bau pun wangi pula tu. Lipstik pun memang cool n nice bila pakai di bibir. Sexy babe. Untuk pengetahuan korang , foundation ni roll stick pastu eye-shadow tu bole juga jadi kan sebagai blusher. Seriously , jatuh cinta dengan produk - produk Shizens VISAGE Essential ni. 

Jadi untuk u olls yang tengah baca blog Ty ni , korang bole dapatkan make over dari penasihat kecantikkan pihak Shizens dengan menggunakan kod "VISAGE01" di outlets Shizens berikut ; 
- Shizens Pavilion Flagship Store
- Shizens Mid Valley
- Shizens One Utama
- Shizens Sunway Pyramid
- Shizens Gurney Plaza
- Shizens Genting Sky Avenue
- Shizens Isetan KLCC
- Shizens Isetan Garden
- Shizens Parkson KLCC
- Shizens Parkson Pavilion
- Shizens Sogo KL


Selain promosi harga gila murah dan make over untuk u olls , Shizens juga adakan kontest yang berpeluang untuk memenangi sehingga RM2,000.00 !

Cara dia senang je uolls , 
1. Lawat mana - mana outlet dan nikmati VISAGE Make Over dengan hanya perlu tunjukkan kod unik - VISAGE01.
2. Ambil gambar "swafoto" selepas VISAGE Make Over.
3. Hantar gambar tersebut bersama butiran seperti Nama  , No.K/P dan Nombor untuk Dihubungi ke Shizens WeChat dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik !
4. Peraduan bermula dari 15 April hingga 15 Mei 2017.

Hadiah Utama: RM 2,000 tunai + produk Shizens dan hadiah bernilai sehingga RM6,000
Tempat kedua: RM 1,000 tunai + produk Shizens dan hadiah bernilai sehingga RM4,000
Tempat ketiga :RM 500 tunai + produk Shizens dan hadiah bernilai sehingga RM3,500


Jadi tunggu apa lagi u olls semua , serbu outlet Shizens berdekatan dan rebutlah peluang ini !

Facebook : Shizens Malaysia
Contact : 03-4024 8331 (Ms. CY Leow)

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen