Online Shopping Lebih Mudah Dengan Ezbuy

10:43 AM Yanty Lee 0 Comments


Salam u olls ,


Puasa & Raya dah nak dekat dah ni u olls. Jom usha apa leh mix n match tapi dengan harga murah2 dan yang pastinya nampak up to date.

Jom install ezbuy di gadjet u olls!

Apa itu Ezbuy Malaysia?
Satu platform membeli belah secara online yang menjadi pembekal barangan dari Taiwan, Amerika Syarikat, China ke Malaysia, Singapura, Thailand juga Australia. Pelbagai barangan produk yang boleh pembeli dapatkan dari ezbuy. Contohnya; pakaian, aksesori, produk kecantikan, gadjet / alat elektronik dan banyak lagi.


Kenapa mesti "shopping" di Ezbuy?
Semestinya sebab "EZ" - easy aka mudah, harga barangan yang murah dan pembelian juga pantas. Pembeli boleh mendapat barangan dari negara luar hanya dengan membuat bayaran termasuk harga barangan, international shipping fee dan juga local delivery fee.



Buat mereka yang gilakan trend dari Korea sampai ala-ala demam Korea tu, boleh sangatlah dapatkan rekaan-rekaan terkini di ezbuy. Nak make up ala doll Korean juga bole dapatkan produk kecantikkan di ezbuy ni. Jadi bolehla cari hadiah sempena Hari Ibu nanti juga.

Dan website ini memudahkan pembeli juga dari segi pemilihan bahasa, bayaran dalam bentuk Ringgit Malaysia (RM) tanpa caj lain. Kaedah pembayaran pula memang tak renyah. Nak buka akaun dengan Ezbuy ni pun mudah samada Login melalui emel atau nak senang lagi terus melalui Facebook.

Okay, Ty sendiri dah cuba.


Akaun Ty yang mana Ty dah selamat pun membeli belah di Ezbuy. Sejujurnya, memang bole jadi tak keruan layan website Ezbuy ni. Dan barang-barang Ty beli sedang dalam peringkat pemprosesan lagi.
Senarai cart apa yang dibeli. Boleh add-on juga delete item dari senarai sebelum teruskan ke peringkat nak bayar.


Kaedah pembayaran yang ada memang tak langsung menyusahkan. Sekejap sahaja dah siap bayar.
SMS diterima sebagai tanda pemakluman bayaran berjaya dibuat dan sekarang Ty hanya perlu tunggu sahaja bila barang-barang nak sampai. Boleh pantau juga di akaun barang-barang semua ada di peringkat mana.


Okay , u olls yang nak beli belah di Ezbuy dengan tanp alasan lagi dah lepas ni. Daftar sekarang dan mula membeli belah dengan mendapat RM15 exbuy voucher di sini ; http://bit.ly/2pBkTGW !! Jangan tunggu lelama ye u olls , grab this now! Ty gerenti u olls suka dan puas hati dengan platform Ezbuy ni.

Untuk makluman lebih lanjut tentang Ezbuy ; 
Website : ezbuy.my
Instagram @ezbuy.my

Happy shopping guys dengan Ezbuy !

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen