Demam Ping-pong

9:46 PM Yanty Lee 6 Comments


Salam u olls ,

Pagi tadi sempat hadirkan diri dan mewakilkan bahagian opis untuk tournament ping-pong. Walaupun lemau sebab tak berapa cukup tido dek kerana galak gi main badminton sampai tengah malam di tambah pula ada sikit isu kerja Puspanita sampai ke 2 pagi.


Alhamdulillah , tahun ni tahun ke-3 Ty antara wakil pemain.  Dan menakjubkan bila masing-masing ada improvement yang padu. Ada game kalah , ada game menang. Dari tahun sebelum ni , majoriti kalah. How amazing is that.


Lagi terkejut bila kata ke semi final. Mati-matian masing - masing ingat bole balik awal macam biasa. Kali ni tak , sampai nak ke pukul 3 petang. Lemau sangat. Majoriti pun kalut nak lik dan bersiap pergi kenduri pula. Really unexpected sangat.


Too bad , tipis ja kalah untuk 3rd placing. Makanya ranking di carta no.4. But good game , well done. Really did enjoyed the game walaupun tak nafi last game memang sedikit kuciwa.


Tactically sebab dah biasa main kat ofis dan masuk game tournament so how's the tactic of the game dah learn  , retak game tu. So betul la phrase of "practice makes perfect". Slowly it works.

Lik rumah , dengan hujan. Sejuk-sejuk maka terbongkang. Repeat tido yang berminggu tak lelap lenanya.

Tahun depan in sha Allah cuba lagi.

P/S : Dua org tegur kenapa kurus sangat? Kurus tang mana pun tak tau la derang ni. Setahun sekali jumpa dan² kurus. Soklan terkedu nya "Kurus sebab putus cinta ke?" . Alahai.

6 comments:

  1. Wauu bagus adik ty isi masa lapang dengan aktiviti berfaedah...agak2 kalau kak juju lawan ping pong dgn adik ty cm ne lah ye...ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kjuju ni.. Gerun ty dgr. Silap² Ty xterpukul langung pula..

      Delete
  2. Replies
    1. Alahai korang semua.. chill la.. buat2 je ok kaki ni.. injured lagi leh MC.. kahkah..

      Delete
  3. request mohon letak blog lisa dalam bloglist please hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. request anda telah diterima dan berjaya berada di bloglist

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen