MY Man United Match Day Run 2017

12:09 AM Yanty Lee 4 Comments


Salam u olls ,

Just a quick and short entry je. Buat kenangan gitu.

Cerita nya semalam , Ty join MY Man United Match Day Run yang bermula dari berakhir di Marina Putrajaya dari pukul 8 malam cenggitu untuk larian 6km terlebih dahulu.

Actually , Ty tak berapa sihat. Tapi sebabkan rasa sayang dan rugi pula kalau tak join. Jadi , Ty buat deal kat semua yang bebel dan tegah setegahnya untuk Ty tak payah gatai cari pasal pi run ni dengan jaminan Ty akan OK. Gitchew.

Thank you Abang Lan & Abang Daus

Sebenarnya si Abah Lan Careno ni pun tak sihat. Sakit gigi , tengok lah muka cebek ni. Kasihan kami. Mujur lah game match di tunda , bole lah balik dan rest memasing.



Sebelum run start , we olls terjumpa sis Helena. Geng - geng futsal gitu. Otai semua ni. Too bad , dia lari yang 3km saja. So terpisah sebab track lain - lain.


Oppss , maaf lah sis tau sis terlalu comel dan acah² sangat bila dapat posing. Memang tak nafi , muka agak pucat. Walaupun ada la janji kata nak jalan saja tapi ada certain part tu berlari juga. Ampun , sifat degil dan lupa diri tu tak dapat nak dibendung.


Bukan baju jersi saja yang smart giler. Tapi medal nya pun superb gempak smart. Walaupun ada perkara yang tak diingini , semalam mungkin rezeki telah memihak kepada Ty. Cumanya , termakan manja 3 4 gigitan pisang maka termuntah sesampai di rumah. 

Apa² pun , I am happy and did it for 6km tanpa apa pun masalah. Alhamdulillah.

Noted : No banana while gastric.

Rindu nak evening jog and work out lagi tapi kekangan masa juga faktor cuaca menjelang petang adakalanya tak memihak untuk Ty pergi jogging. Sadis sangat , but I will come back.

See you guys run !

4 comments:

  1. Wahhhh terbaekk.. congrats.. berjaya habiskan 6km..

    ReplyDelete
  2. ok next run pulak... ni sakit badan x hbs lagi ni... hahhaa

    ReplyDelete
  3. memang smart betul medal dia, fuhhh...

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen