VELVET Radiance Serum

8:00 AM Yanty Lee 11 Comments


Salam u olls ,

Just sekadar nak share sikit dengan u olls semua. Bulan puasa lepas , Ty ada cuba satu produk ni , namanya Velvet Radiance Serum. Sepanjang penggunaan , memang terasa lembab ja kulit walaupun seharian bekerja dalam opis yang berair-cond tambahpula tengah puasa. Yang paling Ty teruja , bila kesan luka jerawat walaupun kecik di mata halus orang lain , dah pun hilang. 


Ty akan gunakan pada waktu pagi dan malam. Selepas bersihkan muka mesti dengan setitik dua saja dah boleh apply pada seluruh muka.


Kenapa Ty pilih untuk cuba serum , adalah sebab :
⚫Diformulakan dengan salmon kolagen
Sunblock 50SPF
⚫Kulit lebih anjal
⚫Melembabkan kulit wajah
⚫Menyamarkan kedutan wajah hingga ke leher
⚫Mencegah penuaan
⚫Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit
⚫Kulit lebih bersinar
⚫Menutrisikan kulit
⚫Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinaran matahari

Kiranya merangkap jadi sunblock juga sambil wajah nampak glowing tanpa perlu make-up yang tebal. Memang Ty kenakan light make-up saja sepanjang pergi beraya. Tak rasa melekit walaupun lepas dicuci muka. 

Paling senangnya , mudah dibawa ke mana-mana. Serum ni boleh digunakan juga untuk golongan lelaki.

Kandungan yang terdapat dalam Velvet Radiance Serum ini ialah seperti :
▪ Vitamin C
▪ Apple Stem Cell
▪ Ekstrak Teh Hijau
▪ Akar Manis ( Likuoris )
▪ Lemon
▪ Kolagen Ikan Salmo
▪ Natrium PCA
▪ Panthenol

Velvet Radiance Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit berminyak , kulit mengelupas , kulit tidak rata dsb. Dapat juga menggantikan tisu yang rosak , paling bestnya mencegah penuaan. Awek muda gitu.

Cara nak guna sangat mudah , 
Cuci muka sehingga bersih dan lap kering-kering. Dengan 2-3 titik sahaja disapukan keseluruhan bahagian muka dan leher. Tak kira pada bila - bila masa pun boleh digunakan.

Kalau u olls ada yang nak try cuba juga sekarang masih ada Promosi Raya , RM100 (Harga Asal : RM150). Dan bagi u olls yang nak tahu lebih lanjut dan lebih banyak testimoni pengguna lain bole ke :

Facebook : Velvet Serum
Hotline : 019-2166962

Jom la sama-sama Ty cuba. Nanti sama-sama fefeeling muda dan glowing gitu.

11 comments:

  1. Bagus serum yg tak melekit ni... lekat lekit akan undang jerawat pulak.. sensitif la kan kulit muka kita kan. Lelaki pon sama.

    ReplyDelete
  2. jerawat kite pun makin kecut..dek gara makan macam-macam masa raya..haha

    ReplyDelete
  3. parut jerawat degil pun boleh hilang gak la kan. Ni yang best ni!

    ReplyDelete
  4. Yeayy. Jerawat ,boleh hilang. Baru lah ada keyakinan diri

    ReplyDelete
  5. Lama tak jumpa ty, mesti makin lawa berseri nihh kan guna velvet.hihi

    ReplyDelete
  6. kannnn best je pakai...haihhhh jap lagi cantik,pastu kurus wowwww dah lengkap ray kebaya ni hahahhaha

    ReplyDelete
  7. oh.benda ni yg duk sibuk kt fb tuh ek..pergh...mantap lar,,da lar cun giler kak ty, makin ramai terpikat lar...hahaha...

    ReplyDelete
  8. lelaki perempuan boleh pakai.. bagus2..

    ReplyDelete
  9. Kalau sesuai dengan kulit memang berbaloilah pakaikan Ty

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen