Happy Birthday ALTHEA !

1:49 AM Yanty Lee 7 Comments


Salam u olls ,

Happy Birthday , ALTHEA!


20 Julai lepas , genap pun sudah setahun ALTHEA.

U olls yang mana tak tahu apa itu ALTHEA , meh Ty bagitau sikit. 
ALTHEA ini adalah salah satu shopping website dari negara Korea . Jom terjah website ALTHEA : https://my.althea.kr/ . Kat sini macam brand kosmetik dan penjagaan rambut , kulit juga ada. Semuanya yang datang dari Korea. Website pun sangat user-friendly untuk membuat pemilihan barangan dan pembelian. Nak nampak cam ala Korea? Leh shopping kat sini!

Sempena ulang tahun yang pertama , ALTHEA pun nak bagi hadiah buat semua pembeli! Promosi yang kaw - kaw! Perghh , kena grab ni u olls , kalau tak rugi sesangat taw. Promosi diskaun besar - besaran ni sampai 31 Julai ni ja.

LIMITED EDITION BIRTHDAY BOX + DIY Party Kit
U olls akan dapat ni , dengan setiap pembelian sepanjang promosi hari jadi ALTHEA. Dari 20- 31 Julai ni, sementara stok masih ada.

Ini pula barangan percuma untuk 1,500 pembeli pertama. Juga sementara stok nya masih ada u olls. Lets be the first 1.5k babe!


K guys , ALTHEA BIRTHDAY GIVEAWAY ni hanya perlu pilih 3 produk top seller untuk rebat 100%. Dan bestnya , rebat tersebut akan terus dikreditkan ke akaun u olls. Amazing right?


Selain membeli , u olls boleh join contest dan menangi hadiah yang gempaq habis dari ALTHEA. Senang ja , guna IG je u olls. 
Cara untuk join #ALTHEATurns1 Instagram Contest
- Dapatkan party kit ALTHEA u olls. 
- Bergambar dengan party kit u olls dengan caption dan jangan lupa ada #altheaturns1 .

U olls berpeluang memenangi hadiah yang cukup lumayan , antara MacBook Air , iPad Air 2 , 6s iPhone , Galaxy S6 Edge , Kamera Canon EOS M10 Selfie , Kredit ALTHEA dan hamper barangan kecantikan dari ALTHEA ! Hadiah yang bakal dimenangi berjumlah KRW10,000.00! Peraduan bermula dari 20 Julai - 15 Ogos 2016.

Hey u olls , tunggu apa lagi ! Jom cepat-cepat ke website ALTHEA dan beli barangan kecantikan u olls. Jangan lupa join contest tau!!!

7 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen