Happy Birthday ALTHEA !

1:49 AM Yanty Lee 7 Comments


Salam u olls ,

Happy Birthday , ALTHEA!


20 Julai lepas , genap pun sudah setahun ALTHEA.

U olls yang mana tak tahu apa itu ALTHEA , meh Ty bagitau sikit. 
ALTHEA ini adalah salah satu shopping website dari negara Korea . Jom terjah website ALTHEA : https://my.althea.kr/ . Kat sini macam brand kosmetik dan penjagaan rambut , kulit juga ada. Semuanya yang datang dari Korea. Website pun sangat user-friendly untuk membuat pemilihan barangan dan pembelian. Nak nampak cam ala Korea? Leh shopping kat sini!

Sempena ulang tahun yang pertama , ALTHEA pun nak bagi hadiah buat semua pembeli! Promosi yang kaw - kaw! Perghh , kena grab ni u olls , kalau tak rugi sesangat taw. Promosi diskaun besar - besaran ni sampai 31 Julai ni ja.

LIMITED EDITION BIRTHDAY BOX + DIY Party Kit
U olls akan dapat ni , dengan setiap pembelian sepanjang promosi hari jadi ALTHEA. Dari 20- 31 Julai ni, sementara stok masih ada.

Ini pula barangan percuma untuk 1,500 pembeli pertama. Juga sementara stok nya masih ada u olls. Lets be the first 1.5k babe!


K guys , ALTHEA BIRTHDAY GIVEAWAY ni hanya perlu pilih 3 produk top seller untuk rebat 100%. Dan bestnya , rebat tersebut akan terus dikreditkan ke akaun u olls. Amazing right?


Selain membeli , u olls boleh join contest dan menangi hadiah yang gempaq habis dari ALTHEA. Senang ja , guna IG je u olls. 
Cara untuk join #ALTHEATurns1 Instagram Contest
- Dapatkan party kit ALTHEA u olls. 
- Bergambar dengan party kit u olls dengan caption dan jangan lupa ada #altheaturns1 .

U olls berpeluang memenangi hadiah yang cukup lumayan , antara MacBook Air , iPad Air 2 , 6s iPhone , Galaxy S6 Edge , Kamera Canon EOS M10 Selfie , Kredit ALTHEA dan hamper barangan kecantikan dari ALTHEA ! Hadiah yang bakal dimenangi berjumlah KRW10,000.00! Peraduan bermula dari 20 Julai - 15 Ogos 2016.

Hey u olls , tunggu apa lagi ! Jom cepat-cepat ke website ALTHEA dan beli barangan kecantikan u olls. Jangan lupa join contest tau!!!

7 comments:

  1. pergh hadiah2 contest dia gempaknyaaa !! kalo dapat memang osem..

    ReplyDelete
  2. rambang mata laa shopping kat Althea, barang comei comei kan

    ReplyDelete
  3. Ohhh mcm Zaloralah ek Ty, ALTHEA ni

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen