Cheq #TeamRayaPenang , Ampa?

12:00 AM Yanty Lee 2 Comments


JPP2 snapped by HTC One

Salam u olls , 

Alhamdulillah. Tak sampai 4 jam perjalanan dari Putrajaya ke Penang. Traffik teramatlah clear. Tak perlu tambah kaya ke majerin ke sebab terlebih jem. Hahaha.

Semuanya sebab big bos suh balik balik awal or half day. Terkejut juga. Apalagi , pulun sehabis tenaga siapkan kerja supaya masum kerja nanti tak mengunung sangat kerja. Tambahpula nak oustation lepas masuk opis lepas raya ni.

Semuanya dah prepared. Gila engkorang nak suh cheq mereput kat Putrajaya. Kerja sampai ke titisan akhir pun , malam raya dapat balik pun tetap balik bhai.

Sampai Penang , semua pakat kata awat chubby. Hahaha , aku stress kerja kot dengan pula event food review la majlis berbuka la semua cheq tibai. Niat nak slow down lepas raya ni.

Back on track , futsal ke badminton ke swimming ke semua kena tibai balik. Haha tak buat kalau ampa leh tibai cheq.



Balik ja terus kena pi rumah arwah tok , amik kuih raya. Ini memang task cheq. Dah tu , terus ada request suh buatkan Potato Salad. Kemain kan , menu berbuka #familee .

Raya sat ja kat Penang ni , pastu sambung raya kat Putrajaya dengan kerja dan outstation segala semula. Sat ja cuti sempena raya ja pun. Selamat tak kalut nak balik belah sana ka sini , tak sampai tahap tu lagi. Kalau dak jenuh gak.

Apapun , Selamat Hari Raya ye , awak. 



2 comments:

  1. Salam aidilfitri Ty n family moga terus diberi kesihatan yg baik2. Sonok noh ampa raya Penang. Salam dari kami.. pcl raya kat Sg Petani umh mertua #teamrayakedah :)

    ReplyDelete
  2. ehehe tahun lepas CT dah #teamrayapenang.. tahun ni kat Bangi. takde feel raya.
    memang time raya semua nak naik.. stakat ni CT x mampu slow down lagi. chaiyaoook..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen