EVERSOFT MICELLAR CLEANSING WATER 100% EKSTRAK TUMBUHAN ORGANIK

1:12 PM Yanty Lee 1 Comments


Salam uolls,

I'm back! Kali ni Ty nak kongsi pula yang Ty dah cuba pencuci mekap terbaru dari brand EverSoft dan sudahpun berada di pasaran, gais.

Actually ada 3 jenis , 
- Avocado ,
- Tomato &
- Grapefruit.


And mine is EverSoft Avocado.

As perempuan , komestik merupakan salah satu elemen daya tarikan. mana taknya kan, kalau nak kedai runcit beli seketul dua barang pun kena touch - up. Katanya tak nak nampak seperti mayat hidup, ha gitu.

Barang komestik seperti foundation , eyeliner , eyeshadow , lipstick antara yang sukar untuk diluntukkan dengan hanya menggunakan air biasa kerana kebanyakkannya mengandungi bahan kimia dan pewarna. Dan selalunya , kita akan menggunakan makeup remover untuk memudahkan menanggalkan tekstur yang dah diconteng pada raut wajah kita secara menyeluruh .


Okay ini adalah pertama kali Ty menggunakan brand EverSoft. Meh tengok hasil penanggalan makeup Ty dengan EverSoft Avocado Micellar Cleansing Water.

Apa yang menariknya mengenai Eversoft  Avocado Micellar Cleansing Water ?
100% ekstrak tumbuhan organik
- Tiada bahan kimia berbahaya
- Boleh menanggalkan semua jenis solekan , krim pelindung matahari , lebihan minyak dan kotoran kulit tanpa menggosok
- Membersihkan liang - liang pori tersumbag
- Melembabkan kulit muka
- Tidak perlu dibilas dengan air
- Sesuai untuk kulit normal
- Tidak memedihkan mata
- Membantu mengekalkan keseimbangan kulit
- Menyuburkan dan meremajakan kulit
- Diperkaya dengan antioksida Vitamin E


Micellar Cleansing Water ini juga ada untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering dan kulit berminyak dan berjerawat. Jadi uolls boleh dapatkan EverSoft Tomato Micellar Cleansing Water untuk kulit kering dan bagi yang kulit berminyak dan berjrawat boleh cuba dapatkan EverSoft Grapefruit Micellar Water Cleansing. Kalau yang tomato ianya dapat mengekalkan lembapan kulit serta embantu mencerahkan kulit , bagi yang grapefruit pula , ianya dirumuskan untuk mengurangkan minyak yang berlebihan serta menghalang jerawat daripada terus tumbuh dan uga membantu mengecilkan liang pori.

Boleh dapatkan dan digunakan sebagai rutin harian juga di bawa ke mana sahaja contohnya ketika sedang bercuti , bersukan dan sebagai. Mudah! Jadi dapatkannya di pasaran dengan isipadu bersaiz 300ml berharga RM25.90 bagi Semenanjung Malaysia manakala RM27.20 di Sabah& Sarawak.


1 comment:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen