Pulihkan Raut Wajah Dengan Annona Vitamin C Serum

12:49 AM Yanty Lee 7 Comments


Salam uolls, 

Post entri kali ni Ty lebih kepada nak kongsikan dengan uolls semua di luar sana mengenai satu produk yang kiranya tidaklah baru tetapi rupanya menjadi bahan bualan terutamanya golongan wanita. Dan selalunya bila menyebut kepada isu kecantikkan mestilah melibatkan pelbagai produk untuk keterampilan seseorang.

Sebabkan Annona Vitamin C Serum ni menjadi tular juga di media social, jadinya Ty sendiri pun nak mencuba kerana keistimewaannya yang menarik perhatian Ty hanyalah kepada Vitamin C pada mulanya.


Meh Ty kongsikan lagi keistimewaannya Annona Vitamin C Serum yang lain seperti :
- 10X Vitamin C
- Tiada campuran Alkohol
- Tiada pewarna tiruan
- Tiada pewangi
- Sesuai untuk kulit sensitif

Untuk makluman uolls pembaca, Annona Vitamin C Serum ini merupakan satu jenama yang telahpun mendapat sambutan di pasaran kerana sudah hampir 4 tahun dalam pasaran. Dan ianya juga telah diluluskan KKM.


ANNONA VITAMIN C SERUM SESUAI BAGI MEREKA YANG BERMASALAH :
- Liang pori terbuka
- Parut pada kulit
- Jeragat
-Kulit rosak akibat salah pilihan penggunaan produk
- Tona warna kulit tidak sekata
- Kulit kusam
- Penuaan kulit pramatang

Kenapa Ty memilih untuk mencuba produk ini adalah sebab Ty sememangnya ada masalah dari segi parut kerana kesan parut jerawat lama juga demam campak dan sudah tentu juga sebabnya gaya hidup Ty yang banyak terdedah kepada pancaran sinar matahari seperti aktiviti bersukan juga bercuti di pulau terutamanya menjadikan kulit kusam dan tidak sekata tonanya.


7 BAHAN KANDUNGAN ANNONA VITAMIN C SERUM
1. Vitamin C
2. Glutathione 
3. Asid Hyaluronik
4. Ekstrak Daun Saxifraga
5. Ekstrak Akar Pokok Peony
6. Ekstrak Akar Pokok Skullcap
7. Ekstrak Buah Delimma

Yang bestnya, bila Ty tahu serum ni sah dibawa apabila solat


Harga pun berpatutan - RM39/5ml & RM90/15ml. Ye lah uolls,, dari berhabis beratus beribu raban semata - mata cucuk vitamin, ada lebih baiknya ambil serum ni.

Nak tahu apa pengalaman Ty gunakan serum ini, nantikan entri Ty seterusnya selepas Ty guna.

Bagi uolls yang nak juga cuba seperti Ty, boleh la dapatkan serum ini atau ingin tahu lebih maklumat mengenai serum di
HOTLINE : 010-8424243 

Stay tune gais untuk entri pengalaman Ty gunakan Annona Vitamin C Serum. 

7 comments:

  1. selalu dgr org mkn vit c je..ni bila ada serum vit c,lagi teruja nak try..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik tak perlu suntik dengan vitamin c serum dear 🤗

      Delete

  2. Game online yang menghasilkan yuk di klik www.fansbetting .co
    infonya .. F4n588371n9
    BBM : 5EE80AFE :)
    WA @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting3
    bersama dengan kami CS fansbetting thankyou,,,

    ReplyDelete

  3. Game online yang menghasilkan yuk di klik www.fansbetting .co
    infonya .. F4n588371n9
    BBM : 5EE80AFE :)
    WA @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting3
    bersama dengan kami CS fansbetting thankyou,,,

    ReplyDelete
  4. Cantik tak perlu suntik sisters 😍🤗

    #StokisVCSAnnona

    ReplyDelete
  5. Hai saya pengguna VCS skincare dah 2 tahun. Memang Best. Kulit semakin sihat. Bagi warga Penang yang mencari VCS saya sedia membantu. www.wassap.my/60193461626

    FB Isnani Yusof

    #stokisvcsannona

    ReplyDelete
  6. best kan produk ni. saya pun guna

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen