Pakej & Rawatan Berpatutan Di Skin Valet

Wednesday, February 13, 2019


Salam uolls,

Nak kongsi buat uolls semua yang Skin Valet menawarkan pakej dan rawatan untuk pelanggannya dengan harga yang sangat berpatutan. Dan buat uolls yang mencari pusat kecantikkan bagi mendapatkan best treatment with reasonable price , bolehlah pergi ke mana - mana cawangan Skin Valet seluruh negara.


Bagi yang mengikuti perkembangan Ty , Ty sendiri telah ke Skin Valet yang terletak di Bangi hampir sebulan lepas. Rawatan yang Ty dapatkan adalah Sakura Facial , sejujurnya Ty puas hati sesangat. Dan buat pembaca yang belum baca lagi boleh klik link ini - Rawatan Sakura Facial Di Skin Valet yang mana Ty sudah kongsikan pengalaman Ty sendiri.

Selain rawatan Sakura Facial yang macam Ty dapatkan , ada banyak lagi rawatan yang ada di sini.

Antara Pakej Rawatan Di Skin Valet
Seperti dalam entri sebelum ni , Ty ada katakan bahawa uolls akan dapat nasihat dari pakar kecantikkan terlebih dahulu untuk memastikan rawatan yang mana satu adalah sesuai dengan uolls. Jadi lebih mudahlah untuk mereka yang pertama kali khususnya.

Rawatan ini lebih membantu raut wajah nampak segar dan sihat.

 Berfungsi untuk sekatakan tona kulit, mengecilkanliang pori, kecutkan jerawat dan menarik minyak berlebihan di wajah.

Penyingkiran lapisan luar kulit melalui teknik pengelupasan

Untuk kurang juga hilangkan bulu roma

Tampil lebih berseri dan sentiasa glow

Berfungsi dengan melonggarkan sel-sel pada lapisan atas lapisan epidermis terluar, yang membolehkan untuk mengupas dan mengelupas kulit yang lebih baik.

Teknik estetik yang menggunakan tenaga RF untuk memanaskan tisu dan merangsang pengeluaran kolagen subdermal untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kulit longgar. Dengan memanipulasi penyejukan kulit semasa rawatan, RF juga boleh digunakan untuk pemanasan dan pengurangan lemak. Sesuai la buat muka nampak V-Shape , gais!

Menarik dan rasanya berbaloi kot dengan harga , jadi buat mereka yang nak dapatkan treatment dari Skin Valet, dapatkan sekarang. lagi 2 -3 bulan dah nak raya gais. Jom lelawa!

Facebook : Skin Valet Bangi 
Alamat 
Skin Valet Bangi
62, Jalan 8/35, Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Kajang, Selangor
03-8922 9181
Waze : Skin Valet Bangi
Waktu Perniagaan : 10.30 pagi – 7.00 petang

Post a Comment

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.