Jatuh Cinta Dengan Mirelle Beauty Brightening Serum Dan DD Cushion

12:18 PM Yanty Lee 1 Comments


Salam uolls ,

Uolls! Pernah tak dengar pasal satu produk yang femes di kalangan penggunanya di social media iaitu Mirelle Beauty keluaran Hawa Skin Care. Ty baru saja cuba pakai 2 produk yang sangat awesome. Bila apply pada muka , tak terasa macam ada make - up pun pada muka sebab ringan dan tak melekit atau berminyak pun.

2 Produk yang Ty sedang gunakan sekarang ialah ;
-  Brightening Serum 
-  DD Cushion

Brightening Serum
Mirelle Beauty Brightening Serum 15ml - RM50.00
(New Arrival ada harga promosi RM45.00)

Keistimewaan Brightening Serum
- Membantu mencerahkan kulit wajah
- Membantu mengatasi maslaah kulit kusam
- Membantu memudarkan parut jerawat
- Membantu mengatasi masalah kulit kering
- Menganjalkan kulit 
- Anti penuaan
- Bebas dari bahan kimia terlarang
- Sangat ringan pada wajah
- Diperkaya dengan ekstrak bunga sakura dan aloe vera
- Diluluskan oleh KKM


Picit satu dua titik sahaja dah boleh tempek menyeluruhkan muka dan nak anjalkan lagi buatlah urutan pada muka uolls tu. Sungguh Ty katakan baunya wangi dan tesktur serum ini tidak berminyak dan tidak melekit. Terasa segar muka dan ringn.

DD Cushion
Mirrele Beauty DD Cushion 15g - RM75.00

Bagi mereka yang muka ada cela dengan DD Cushion ini pastinya dapat menutupi segala masalah pada raut wajah. It's Full Coverage! Sangat mudah , "dap..dap...dap" aje , dah siap.  DD Cushion ini pun tak berminyak dan ringan , seperti tak make up pula rasa. Sesuai sangat untuk orang yang sibuk bekerja macam Ty nak kejarkan masa dan paling best ianya mesra wuduk.

MUDAH - hanya press cushion dan "dap" pada muka

Keistimewaan Mirelle Beauty DD Cushion
- Krim pelindung dengan SPF50++ yang melindungi wajah 99% dari sinaran UV merbahaya.
- Ia sesuai untuk kulit kering, normal, kombinasi dan sensitif.
- Mengecilkan liang pori
- Mencerahkan kulit cepat
- Bertindak sebagai anti penuaan
- Meratakan tona warna kulit
- Melindungi kulit daripada persekitaran yang tercemar
- Meredakan radang/cela
- Mengurangkan minyak pada wajah
- Tahan lama sehingga 8 jam
- Menganjalkan kulit
- Mengurangkan garis-garis halus
- Full Coverage 100%
- Rasa sangat ringan pada wajah
- Bauan yang sangat wangi seperti bedak bayi
- Mesra wudhuk
- Halal & diluluskan oleh KKM
- Mempunyai bahan semulajadi seperti Pati Mulberi & Minyak Argan

DD Cushion ini ada 2 kod tona warna ;

JATUH CINTA sungguh Ty dengan produk keluaran Hawa Skin Care ni. Selain dapat tampil cantik , produk - produk yang ada juga dapat membantu untuk merawat kulit secara tidak langsung. Ty pasti bagi mereka yang sekali cuba pasti akan terpaut hati dengan produk ini.

Ty selepas guna Brigthening Serum & DD Cushion

Oh ya ! Buat mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang produk - produk yang sedia ada , boleh lah mendapatkan maklumat , testimoni dan info lain di : -
Website : www.hawaskincare.com.my
Instagram : @mirellebeautyofficial
Facebook : Hawa Skincare Malaysia
Youtube : Hawa skincare Malaysia
Whatsapp : +0193959774
Alamat HQ : No.ACG-25 , Jalan Plumbum AC7/AC6 , Pusat Komersial Seksyen 7 , 40000 Shah Alam , Selangor.

Jangan lupa dapatkan korang punya tau!

1 comment:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen