KINI LEBIH JIMAT DENGAN ezbuy PRIME MEMBERSHIP

Thursday, December 6, 2018


Salam uolls , di zaman era yang sangat moden dengan teknologi serba boleh yang ada di atas talian termasuklah perniagaan dan pelbagai perkhidmatan dapat memudahkan orang ramai untuk berurusan untuk individu sendiri. Dan kali ni , Ty nak kongsi mengenai satu platform membeli belah dalam talian (online) iaitu ezbuy.APA ITU ezbuy
ezbuy ialah sebuah lagi platform membeli belah dalam talian seperti platform – platform yang sediada sepertimana pembaca uolls tahu. Menariknya ezbuy  juga mempunyai cara tersendiri dalam menawarkan keselesaan dan kemudahan kepada pengguna di samping membuat pembelian. Semestinya ezbuy akan memberi perhidmatan yang terbaik kepada pembeli. Dan kini ezbut memperkenalkan dan menawarkan penjimatan yang lebih jimat kepada pengguna dan pembeli mereka dengan mendaftar “PRIME MEMBER SERVICE”. Penghantaran melalui kapal dari luar negara dan dalam negara juga ezbuy menjaminkan adalah dengan perkhidmatan terbaik sekaligus ezbuy telah memberi harga terendah di antara platform online  sedia ada. Buat masa ini, ezbuy mengkhususkan jualan barangan dari China, Taiwan, USA, Korea dan juga dari Malaysia sendiri. Terdapat pelbagai barangan jualan seperti pakaian wanita, pakaian lelaki, kasut, beg & aksesori, produk kecantikan & kesihatan, peralatan rumah & dapur dan sebagainya. Perkara yang menjadi persoalan, bila membeli barangan yang besar dan jauh ialah kos penghantaran antarabangsa (international shipping). Oleh itu, ezbuy telah memperkenalkan perkhidmatan PRIME (prime service) buat pelanggan mereka.

PRIME MEMBER SERVICE

Ia adalah sebuah program keahilian yang mana membolehkan pembeli untuk membuat pembelian secara pukal dan hanya perlu membayar dengan harga RM8.80 sahaja. Pembelian yang dibuat adalah tidak mengira saiz dan berat bungkusan tersebut.

Untuk menjadi ahli PRIME Member Service ini , secara automatik pengguna telah melanggan dan membayar langganan tahunan berharga RM188 yang mana perkhidmatan adalah aktif selama setahun. Terdapat juga tempoh percubaan bagi pengguna untuk menguji perkhidmatan ini dalam tempoh 5 hari yang berharga RM18.80.


Ini sebenarnya membolehkan pengguna untuk benar – benar mencuba terlebih dahulu dan melihat sama ada perkhidmatan ini adalah berbaloi atau tidak bagi urusan penghantaran barangan import menggunakan perkhidmatan ezbuy Malaysia.

MURAH DAN BERBALOI kan? 

Untuk pendaftaran , uolls hanya perlu klik pada tab “Prime pada status bar dan boleh mula mencari barangan untuk di beli kerana hampir 4 juta barangan ada dalam  tab “Prime Wishlist”.

Kelebihan menjadi salah satu ahli PRIME Membership Service ini ialah ;

- Ahli PRIME boleh menukar barangan yang tidak ada di dalam senarai PRIME kepada status PRIME
- Tiada yuran agen dikenakan


Anggaran masa ketibaan (ETA) untuk pengguna yang menggunakan keahlian Prime ialah diantara 3-5 hari dan 16-22 hari untuk barangan yang besar dan secara pukal.


Berikut merupakan kajian kes untuk contoh pembelian barangan menggunakan keahlian Prime dan pembelian biasa (ezbuy). Caj kos penghantaran antarabangsa yang dikenakan adalah RM8.80 (flat rate) tidak kira berapa berat, saiz dan kuantiti barangan yang dibeli. Walaupun membeli barangan secara pukal dan pelbagai jenis, cuma RM8.80 sahaja dikenakan.

- Ada 3 jenis kategori keahlian PRIME boleh di pilih ;

Okay uolls , bagi yang belum mendafatar akaun ezbuy jangan tunggu – tunggu lagi. Daftar sekarang dan dapatkan baucer tunai RM15 dan tambahan potongan diskaun sehingga 15% penghantaran (shipping).

Kilk pada banner untuk terus daftar.

Untuk sebarang pertanyaan lebih lanjut , pengguna boleh mendapat makluman dan tunjuk ajar secara esklusif melalu livechat  yang semestinya amat memudahkan. Korang perlukan bantuan , pasti dapat dibantu hanya chat sahaja dengan operator ezbuy.


Berita gembira bagi yang ingin membeli belah secara atas talian kerana ada SALE yang sedang berlangsung bermula 3 – 12 Disember. It’s YEAR END SALE 12.12 uolls! Jadi jangan tunggu lelama lagi nanti terlepas pula peluang yang gempak habis ni.

Klik pada banner untuk rebut peluang shopping sakan di YES 12.12

ezbuy 12.12 ini pastinya membuat uolls tak tentu arah bukan sahaja banyak barangan yang ada dengan  harga murah , malah penghantaran juga adalah PERCUMA. Pembeli juga boleh memenangi hadiah berbentuk baucer dengan permainan yang disediakan yang mana uolls perlu ada eCoin terlebih dahulu sebelum memulakan permainan. Uolls juga boleh memenangi RM44 baucer tunai.

MENARIK tak? Jadi tunggu apa jom serbu website ezbuy sekarang - https://ezbuy.my/ .

Post a Comment

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.