Produk Eksklusif SimplySiti Hanya Di AirAsia BIG Duty Free

Friday, September 23, 2016Ada peminat Dato' Siti Nurhaliza ataupun sememangnya pengguna produk kecantikkan beliau? Berita baik untuk u olls tambahanpula andainya #kakitravel. Kini u olls boleh dapatkan 2 produk eksklusif di dalam penerbangan AirAsia. Boleh juga memiliki produk - produk ini di laman web bigdutyfree.com . Yang pastinya boleh didapati pada semua jenis penerbangan AirAdia (kod penerbangan AK) dan AirAsia X (kod penerbangan D7) mulai 1 September 2016 baru-baru ni.

Produk Edisi Khas nya adalah :
1. Simply Elegant 2 Way Cake - AirAsia Edition
2. Simply Elegant Lip Gloss Duo - AirAsia Edition

Dijangka kolaborasi antara AirAsia BIG Duty Free dengan SimplySiti adalah bagi tempoh yang panjang.


AirAsia BIGD Duty Free adalah portal Barangan Bebas Cukai AirAsia BIG yang menjanjikan pilihan terbesar pelbagai jenama bebas cukai dan produk barangan dengan tawaran hebat dan kejutan yang besar untuk pembeli secara online. AirAsia BIG Duty Free bukan sahaja memberi penjimatan dengan membeli - belah bebas cukai , ia juga memberi kemudahan lebih kerana tetamu boleh menempah awal secara online di mana sahaja pada bila-bila masa dan semua pembelian akan dihantar ke tempat duduk u olls pada ketika penerbangan AirAsia atau AirAsia X u olls yang seterusnya.

Untuk maklumat lebih terkini dan lanjut mengenai promosi dan aktiviti lain - lain , boleh mengikutinya melalui Twitter AirAsia : twitter.com/AirAsia dan Facebook AirAsia : facebook.com/AirAsia .

I've got mine! Jangan lepaskan u olls. siap hado signature Dato' Siti lagi tau.

5 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.