Penjagaan Muka Dengan Magic Potion

9:33 AM Yanty Lee 3 Comments

Salam u olls ,

Lesu semasa kerja? Kulit kering? Nak tegangkan dan cerahkan kulit muka? Mencari produk yang boleh membantu dengan banyak kegunaan kalau meh Ty kongsikan dengan semua tentang satu produk Beauty Water - Magic Potion.


Apa yang menarik dengan produk Magic Potion ni ialah mudah digunakan. Hanya perlu " Spray .. Spray .. Spray " sahaja di permukaan muka pada bila - bila masa dan tak kira di mana.


Kelebihan nya pula :
1. Dapat melindungi kulit dan mempertahankan PH nya.
2. Mencegah kerosakkan kulit dab sebagai pelindung kulit.
3. Bertindak sebagai pelembab yang mencegah kekeringan kulit wajah.
4. Dapat mencerah dan mengengencangkan kulit.
5. "Anti - Ageing" [Kandungan ; Anti Oksida yang tinggi]
6. Dapat membantu kulit wajah kelihatan segar bermaya.

Menarikkan ? Jom dapatkan produk ni dan bawa saja dalam tas tangan ke mana pun. Kat opis tu mengantuk dapatlah kawal dengan sembur je kat muka , dah dapat freshen up secara mudah. Tak perlu lagi ke tandas dan cuci muka. 

3 comments:

  1. kalau muka berminyak boleh main spray je ye?? syioklaa rasa segar spnjang hari..;)

    ReplyDelete
  2. senang la spray ja.. xyah sapu2 tepek2 eheh.. fresh all day long..
    tapi yang senang nak masuk dalam bag tu sukaa =D

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen