BR1M 2.0 - Alhamdulillah

4:43 PM Yanty Lee 16 Comments

Salam u olls,

Okay , penantian itu satu penyeksaan

Akhirnya Ty dapat juga maklum balas melalui SMS sahaja mengenai penerimaan BR1M 2.0. Kenapa Ty kata menanti dengan terseksanya , sebabnya selepas je Ty dah emel kepada [email protected] untuk nak tahu status kelayakan , dan syukur Ty LAYAK ! Dan ada pula yang dah pun dapat surat dan sebagainya untuk pergi ambil. Dan hanya menganggap pemberian BR1M 2.0 diberi mengikut peringkat.

Namun , hari - hari balik rumah mesti check peti surat namun hampa belaka.

Tapi , selepas balik dari makan malam dengan mummy , sister dan sis Nora' and her hubby ; bro Zainol also baby ; Zara Arissa di Red Wok , Bangi terus buka handphone yang ditinggalkan gara - gara tak ada bateri - kena caj. Berkobar - kobar gitu , sebab terima SMS dari Kak Zila , dia dapat dan menanyakan samada Ty dapat tak. 


Baca je SMS yang Ty terima ,tersengih sampai telinga u olls, gumbira la kunun kan. Teruja gila baq ang! Tido malam semalam pun lena.

Terima kasih atas segalanya. 

16 comments:

  1. untungnye.. saya pun xdapat lagi.

    ReplyDelete
  2. kalau kita tak dpt surat ke .. kdng2 org yg dilantik utk hantar surat tue lmbt bertindak .. cth : wakil kg ke taman perumahan kita ^^

    apa pun tahniah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba emel dan call HOTLINE , boleh kita tahu status dan mana surat berada. In Sha Allah dapat nanti.

      Terima kasih , Yana Aina.

      Delete
  3. Assalamualaikum awak. sheila pun dah amik semalam. hee. memang seksa nak tahu keputusan lulus atau tidak. alhamdullilah, rezeki daripada Allah Taala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam awak.. Syukur sgt kan. Rezeki dari Nya.

      Delete
  4. Bestnya dapat BR1M 2.0! Arol tak layak lagi. Btw, dah rancang ke belum nak guna untuk apa duit tue? Shopping ke? Hehehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Arol. Knp x layak lgi pula? Bawah umur ke? Xrancang lagi. Rebate pun xterfikir lagi nak beli apa. Haha.

      Delete
  5. wah.! dah dapat...taniah.!! ni mesty gara2 tak on fon..kalaw on fon mesty ta dapat kan.. hee =) mesty rase cm ta caye je dapat mesej uh kn.. hee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear. Tu la klu xbuka smlm mmg xde la hati yg gumbira ni.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen