Pizza Hut ; Pizza berbentuk LOVE

7:02 PM Yanty Lee 10 Comments

Hallu U olls , 

Sebagai sepasang kekasih selalu nya memang berdua ke mana sahaja seperti belangkas. Begitu la kami. Memandangkan kami tidak menyambut Hari Kekasih seperti pasangan lain , kami memang tetap keluar dating bersama. 

Ronda punya ronda tertiba kami terlepas dari Putrajaya ke Cyberjaya je pun. HaHaHa..

Walaupun merupakan 2 hari selepas hari jadi si dia , tetapi masih terasa kehangatan itu. Maka kami pun menternak lagi lemak bersama di Pizza Hut.
Wow tertarik dengan bentuk pizza heart , apa lagi U olls terus lah kami order set tu.

U uolls ini la yang dikatakan tu sweet kan?

Mushroom Soup


Favorite si dia !

Bread stick yang lain dari biasa sempena Valentine's Day offer

Korang sempat x makan jugak? Kalau X  tunggu next year.

10 comments:

  1. alamak...tibe2 lapar la plak.hehe

    ReplyDelete
  2. mina: Haha , lapar je erk.. nampak menarik kan?

    ReplyDelete
  3. Mk Syahir : Thank U BW , keep in touch dan singgah la selalu jugak =) Hehe wah semua pakat lapar aje semua.. jom gi makan!

    ReplyDelete
  4. Nadyabubble : Amboiii , jual kamera tu mai la pakat belanja Yanty satu round lagi.. hehe

    ReplyDelete
  5. cm best.. nk pegi sana jugak lak lpas kwen nt.. hihihihi

    ReplyDelete
  6. Be patient & understanding. Life is too short to be vengeful or malicious :)

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen