Happy Birthday , my Love di Full House & KR

5:08 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls!

Sebenarnya ulang tahun si jantung hati ialah pada bulan lepas , Feb. Walaubagaimanapun , kami tidak menyambut sehebat mana cuma menternak lemak di Full House & Kenny Rogers .

Seminggu sebelum hari jadi nya , kami ke Sunway Piramid dan berwindow shopping . Kemudian , makan dinner bersama di Full House.









Cantik kan view dan suasana di Full House ? Makanan dan layanan juga tip top. Kenyang kot dan xrasa satu pembaziran , sangat berbaloi. Pakat - pakat la pi ye semua.

Kami sekali lagi ke Kenny Rogers dan menonton wayang Azura  (sangat tak best , merugikan $) sehari sebelum hari jadinya.






Xade kek ? Ada mana leh xde cuma sambut di kedai mamak di Serdang dengan kawan - kawan nya.

Hadiah ? A guitar for him. Picture? Tak snap pun tapi ada dengan dia sebab DP BBM ialah gitar yang dia dapat.


6 comments:

  1. wah...firs ingat full house tu drama korea...=D
    anyway hppy belated...

    ReplyDelete
  2. mina : Haha atleast ok juga lah Mina , 1st time lalu ingat kedai Xhalal.

    ReplyDelete
  3. cik kiera : Tq BW dan mengeTAG Yanty dalam contest , insyAllah ye

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen