Titiwangsa

5:43 PM Yanty Lee 2 Comments


Hurm , last week Saturday pagi-pagi dah bangun ready nak pergi kerja bukan OT tapi fikir fail aku yang agak tunggang-langgang. Well , dah janji dengan Amin. Tq so much ye , Amin. Masuk office abou 9.45 am sampai 5 lebih baru nak gerak balik. Kononnya khusyuk la sangat pulun re-arrange fail semua. Memang ok! Dengan ntah mana mahkluk mana yang tau amik je fail den men sumbat-sumbat je fail.Alhamdulillah kiterorg berdua manage jugak susun semula fail -fail pelajar cuma tinggal satu Universiti je lagi.Huh dah ting tong kot kepala asyik terperap dalam bilik stor je dengan mata tenun je fail-fail. Ok, back to my topic above. Titiwangsa? Lawak ok , I never been , memang la firstly i'm not KLians...then selama hampir 3 tahun tinggal kat Putrajaya bukan nya banyak jejalan. So lately ni aku nak sangat pergi Tasik Titiwangsa ni. Kelakar nye, patutla selalu je kena bahan .."selalu sangat pergi and lalu jalan nak pergi sana"..

Opss... bila habis kerja , hubby jemput. Tertiba je dia yang drive melulu suka hati je masuk KL. Tapi bukan tau nak pergi mana. Boleh tak cam tu? Tertiba terlintas tersebut nak pergi Titiwangsa. He smile n drove me to Tasik Titiwangsa. Hurm, tak la jakun tapi tempat ni yang sangat best. Pas cari parking, dia yang lapar so belikan pisang goreng. Then gi tengok orang men kereta control kejap. Tomey giler! Bukan orang yang main tu. Kereta tu. Bak kata hubby macam kera kena kejar sebab dengan bunyi dier bagai. Funny but damn cool.











Hari dah makin senja , time to go back! Balik rumah jap pastu lepak KTM Serdang jap (bukan jap..) pas lepak mamak mkn bershisha bagai , tertiba yang lain nk pergi karaoke lak. Memang gila la. Oh tidak , i need my bantal  buchuk ok , guys! LOL

Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.



2 comments:

  1. dorang kate kt titiwangsa ade maen cating batik. bestnyee..

    ReplyDelete
  2. yeke? bestnyer..1st time pergi dah lewat tak pusing habis.weekends ni klu free nak gi teroka la.

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen