Letih

12:35 AM Yanty Lee 2 Comments


Hari ni hari yang sangat letih.
Dari awal pagi nak bangun pergi kerja sangat tak de mood.
Bertambahkan pula dengan sakit yang baru nak mula.
Tapi cuba tabahkan diri untuk melawan kesakitan yang melanda diri.
Tertiba masuk sahaja kerja teringa minah yang tak reti bahasa sgt meletihkan kepala otak.
FB friend request for twice tujuan apa kah?
Gila talak? Yeah this is apa yang will others will say klu tahu my situation.
Nak hangin,all...childish..me dah nak add dia mengamuk pula dia kat wall dia. SAIKO!
Kutuk dia ker? Kalau dah terasa diri dikutuk request 2nd request kenapa,giler x?
Betina ni mmg buat aku letih sangat2 mlm ni sbb dia aku dan dia tak OK.
Well done, aku just berharap permintaan aku ditunaikan sebab aku just rasa semak je dak kecik ni nak view2 pic life aku dengan dia sebabnya aku tak nak Gila Talak versi perempuan no.2 dalam perhubungan aku. Kebencian semakin meluak2.. Silap sangat la dia ni mess up dgn aku.. Kita lak dikatakan tak beri balasan baik bila dia buat baik. Sedar tak aku sapa? Memang gila la. Letih kepala otak nak layan. Sebab ko aku pun dah macam ko yang tak cukup umur-budak2! Bonggok! BENGONG!!
Hoping pas ni jangan ada apa-apa hal lagi dak gila ni buat. Hurm.. I just a lovely peace life til ever after please la back off!

Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen