Serum DR BEAU Dapat Hilang Segala Jerawat , Jeragat Dan Parut Di Muka

9:42 AM Yanty Lee 0 Comments



Salam uolls ,
Jadi perempuan ni bukan senang sebenarnya. Pantang pula ada saja nak cuba sebabnya nak tampil cantik kekdahnya. Walaupun Ty takde la secantik mana , tapi syiok sendiri tu tak salah kan. EH! Senang kata , nak kena la jaga bukan untuk tarik perhatian si jejaka luar sana tapi seronok bila tengok diri sendiri sahaja. Setuju tak?

Jadi baru - baru ni Ty sendiri mencuba satu lagi serum. Dan Ty rasa ramai di luar sana pernah nampak atau dengar tentang brand produk Dr Beau ni , bukan? Setahu Ty , bukan sahaja serum saja yang ada tapi banyak lagi jenis produk keluaran dari jenama ni. Tapi kali ni Ty nak ceritakan pasal serum sahaja. Yang lain maybe next time , yeah!

DR BEAU Serum
Satu serum yang dirawat khas menggunakan Vitamin E dari bahan herba semulajadi yang telah terbukti berkesan dan digunakan oleh ramai pakar kecantikkan di dunia juga selebriti.
Yang paling penting , serum ini amatlah sesuai untuk kulit wanita Asia.

Bercerita mengenai jenis kulit , seperti kita sedia maklum tak semua kita sebagai wanita ni mempunyai jenis kulit yang sama. Antaranya serum ni dapat membantu mereka yang ;
Kulit Normal
Selalunya kulit muka jenis normal ini adalah dikatergorikankulit biasa iaitu jenis kulit licin , halus dan lembap apabila dipegang , pori-pori juga halus dan rata. Cumanya masalah yang kebiasaannya dialami adalah dari segi kekeringan , bintik- bintik hitam dan pigmentasi serta menimbulkan bintik hitam dan putih.

Kulit Kering
Apabila seseorang mengalami masalah jenis kulit kering , mereka lebih kecederung untuk tampil kelihatan kusam seolah tidak bermaya atau lebih tua dari usia. Tidak bermaya nampaknya. Puncanya mungkin kerana terlalu terdedah kepada penghawa dingin. Kurang minum air juga antara punca.

Kulit Sensitif
Difahamkan , jenis kulit ni adalah berpunca dari penggunaan produk kosmetik yang salah atau tidak bersesuaian dengan kulit. Dan hal ini menyebabkan kulit pecah , merah , mengelupas dan berjerawat.

Kulit Bermasalah
Berminyak dan menyebabkan timbulnya jerawat kerana pori- pori terbuka dan mengeluarkan minyak yang banyak juga berlebihan. Bila tak jaga dengan baik , menimbulkan pembiakan bakteria gais! Terutamanya apabila perubahan hormon seperti ketika datang haid.

Tak kira apa juga masalah kulit uolls wahai kaum hawa , dengan Serum Dr Beau ini mungkin boleh membantu secara perlahan - lahan untuk mendapatkan raut wajah yang lebih segar dan cantik.


KANDUNGAN SERUM DR BEAU
- Vitamin E
Merawat kulit.

- Rosehip Oil
Melembutkan , melembapkan dan menjaga kesihatan kulit.

- Argan Oil
Sesuai untuk semua jenis kulit ; akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.

- Almond Oil
Merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.

- Apricot Kernel Oil
Ringan dan menyerap dengan cepat ; berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit sensitif. Kaya dengna Vitamin A , C dan E yang mana melindungi kulit daripada tanda - tanda penuaan dan kerosakkan daripada matahari.

- Wheat Germ Oil
Salah satu sumber terkaya Vitamin E , A dan D , protein dan mineral. Evening Primrose Oil mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.

HEBAT KAN? Semua kandungan yang bagus ini adalah dalam serum yang dapat membantu kita yang masing - masing ada pelbagai jenis masalah kulit.


KENAPA SUKA SERUM DR BEAU
1. Pantas meresap ke dalam kulit
2. Bau wangi
3. Tidak melekit
4. Segar ketika digunakan

CARA PENGGUNAAN SERUM DR BEAU
Mestilah kena bersihkan muka terlebih dahulu kemudian teteskan Serum Dr Beau di atas telapak tangan dan disapukan ke muka dengan mengosok bagi membantu memudahkan penetrasi pada kulit. Diusap keseluruh muka hinga lehe secara merata.

Setelah itu , boleh pakai bedak / sunblock / foundation. Disyorkan untuk menggunakan 2 kali sehari , iaitu pada waktu pagi dan malam. Kerana menurut Dr Beau , pada pagi ianya digunakan untuk menjaga kulit dari udara kotor sepanjang hari. Dan , pada malam pula adalah waktu merehatkan dan memulihkan kulit.

Setakat ini Ty guna baru beberapa hari Ty dapat rasakan yang lepas beberapa lama , make up nampak glowing. Dan ada juga yang tegur sebenarnya. Tak dapatlah Ty nak rekodkan sebab secara spontan. Ada bekas jerawat, makin pudar. Itu yang paling seronok buat Ty.

Ini antara testimoni dari pengguna Serum Dr Beau ;
Dan banyak lagi testomoni yang uolls boleh tengok di https://bit.ly/2YpZ6Pu

Aishah Azman pun guna ! Dan banyak lagi artis tanah air kita.

Inspirasi betul tengok sis - sis ini semua, ya nak cantik takes time. Jadi buat uolls di luar sana , please never give up easily , Ok? Insha-Allah dengan Serum Dr Beau boleh cantik dapat kulit muka yang meletop cun melecun jugak!

Untuk uolls yang ingin mencuba Serum Dr Beau ini juga , boleh dapatkan maklumat lebih lanjut dan membuat pembelian terus di : 
No.Tel : 0169633443

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen