KONSEP KHAZANAH MASAKAN MALAYSIA MENU BUKA PUASA DI BEST WESTERN , i-CITY BERSAMA ALADDIN

Wednesday, March 20, 2019


Salam uolls,

Tinggal lagi 70± hari sahaja lagi umat Islam akan menyambut kedatangan bulan mulia , bulan Ramadhan untuk tahun 2019. Dan tidak kurang hebatnya ada yang dah pun mulakan menempah baju raya mahupun membuat persiapan lebih awal.

Begitu juga dengan hotel / restoran makan yang ada menawarkan promosi berbuka puasa pun sudah mula mewar-warkan pemasaran masing - masing.


BEST WESTERN , i-CITY
Sepanjang bulan Ramadhan ini nanti , Best Western i-City akan sajikan hampir 160 menu masakan Malaysia buat para tetamu bermula dari 6 Mei  hingga 3 Jun nanti. 

160 HIDANGAN BERBUKA PUASA 
Meh tengok antara menu yang ada bagi juadah berbuka puasa nanti dan pastinya juadah berbuka puasa ini menjanjikan masakan yang sedap belaka kepada para tetamu.Selain hidangan makanan berat , juga dihidangan makanan dan kudapan ringan bagi pencuci mulut.


Dan menjadi kegemaran rakyat Malaysia , buah - buahan tempatan juga ada disediakan terutamanya raja segala buah - DURIAN.


RUANG MAKAN

Tetamu boleh memilih untuk makan di dalam restoran berhawa dingin mahupun santai di kawasan luar yang lebih terbuka di mana terletaknya hampir 13 gerai yang menyajikan masakan secara langsung terus ke pinggang mangkuk  juga ruang untuk mereka yang ingin menikmati buah durian tadi. Buat mereka yang bersantai di luar dapatlah menikmati cahaya lampu dari kawasan i-City ketika waktu malam.


Di lobi hotel ini terdapat "Rumah Melayu" yang kecil, yang mana pasti dapa membuat tetamu mengimbau kembali ke kenangan zaman kanak-kanak mereka. Pelita, buluh dan lemang di atas "api" sementara dijadikan hiasan  bagi menggambarkan pemandangan suasana "Kampung Melayu". Langsir di siling dan juga di The View Cafeadds  pula dihias kepada beberapa sentuhan Arab sama.

Untuk menambah keseronokan, akan ada hadiah cabutan bertuah yang akan dimenangi setiap hari, termasuk baucer hi-teh, diskaun bilik, penginapan hotel dan banyak lagi hadiah menarik daripada rakan kongsi kami.


Special Bird Early & Tempahan
Aladdin & The Malaysian Treasures Ramadhan Buffet berharga RM119 nett setiap orang dewasa. Kanak-kanak / Warga Emas pada RM69nett. Beli baucar early bird kami mulai 13 Mac hingga 30 April 2019 pada kadar istimewa RM99nett bagi setiap orang dewasa. Percuma 1 untuk setiap 9 orang dewasa yang membayar.

Untuk menempah tempat duduk anda untuk bufet yang lazat, sila hubungi 03-5521900 atau e-mel ke [email protected]. Untuk tempahan kumpulan, sila hubungi pasukan jualan kami di [email protected].

Dan bagi yang nanti nak membeli belah persiapan untuk Hari Raya juga boleh ke pusat membeli -belah yang baru dibuka berdekatan dengan hotel ini - i-City Central.Post a Comment

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.