Shell-Out Aneka Rasa Hanya Di Just Seafood

2:00 PM Yanty Lee 2 Comments


Salam uolls ,

Bila tiba saja cuti hujung minggu , mesti kita nak ada me time dengan kengkawan yang dah lama tak jumpa dan borak sampai tak ingat dunia. Dan kali ni , sambil gather Ty dan kengkawan decided untuk lepak dan makan di Sunway Giza. Sesekali meronda jauh-jauh , uolls.


Kami lepak sanai dan akan kenyang sampai malam di Just Seafood.

Apa Yang Menarik Di Just Seafood
Ada banyak pilihan sos untuk uolls nikamti makanan laut ala Shell-Out. Dan antara pilihan sos yang ada ialah :
- The Original Cajun
- Golden Salted Egg
- Butter Cream Milk
- Creamy Peanut (Kuah Kacang)
- Nasi Lemak
- Sambal Petai
- Red Curry
- Aglio Olio
- Tomato Marinara

Dan terbaru , sos berperisa Black Pepper Durian Cajun. Okay , too bad me and my girls tak merasa yang ini. Walaupun hakikatnya , memasing suka makan durian. But wait , how's the taste be a like kan? Ok tak pe , nanti kita set a date (PM me!) and kita pi cuba.


Sudah nama restoran pu "Just Seafood" , ternyatalah hanya makanan hasil tangkapan dari laut saja yang ada dan disediakan untuk pilihan set pilihan uolls.

Pelbagai pilihan jenis seafood yang ada di sini , iaitu :
- Osyter
- Meaty Crab
- Giant Freshwater Prawn
- Sea Prawn
- Whole  Squid
- Mussels
- Clams
- Octopus
- Crispy Fish Skin
- Siham
Ha tu dia wei uolls , macam - macam ada kan. Makan pula dengan jagung dan brokoli memang terangkat.

Memandangkan kami lepak agak lama bersama , apa yang sempat Ty dan kengkawan rasa dan nikmati sesama ialah :

The Original Cajun

Golden Satled Egg

Tomato Marinara


Side order yang ada pun menarik gais. Dan favourite Ty ialah Deep Fried Mantao. 2 kali order dan mencicah dengan kuah sos Salted Egg selain makan dengan nasi putih. Pergh memang uolls kena cuba.





Suasana di restoran pun sangat santai. Nak buat event such as party pun boleh. Ada 2 tingkat. 

Overall buat yang memang gemarkan seafood sangatlah Ty recommend uolls untuk cuba datang sini. Tambahpula yang nak. Rasa kelainan makan dengan sos Durian ke kan. 

BERITA GEMBIRA
Untuk pembaca blog Ty, korang layak untuk nikmati 20% di Just Seafood. Caranya mudah sahaja,
1. PM Facebook Just Seafood
2. Nyatakan Diskaun For Set Menu
3. Nyatakan Kod Diskaun - ti102
4. Hanya tertakluk kepada hari Isnin - Jumaat sahaja. 
5. Diskaun sah sehingga 8 Oktober 2018.

Untuk Maklumat Lanjut dan Info Just Seafood :
Tel : 012-2290855 / 03-61446366
Alamat : Just Seafood, A-9-G, Sunway Giza Mall, Jalan PJU 5/14, Dataran Sunway, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor. 

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen