Dapatkan Barangan Persiapan Perkahwinan Dengan Harga Termurah Di MZ Dekor

10:26 PM Yanty Lee 0 Comments


Salam uolls!

Musim majlis pertunangan dan perkahwinan nak hujung tahun ni mesti akan banyak kan? Yang bakal nak melangsungkan majlis nanti sudah siap ke persiapannya? Goodies ke hantaran ke bunga telur ke? Kalau belum, meh Ty recommend dekat uolls satu kedai ni yang terletak di Damansara.


Sebelum tu jangan salah faham, bukan Ty yang akan melangsungkan apa-apa majlis. Tapi Ty baru ni teman Uzu (Emas Putih) memborong.

Kenapa Ty cakap dia memborong, sebab dia memang borong macam - macam untuk majlis perkahwinan dia di sebelah Sabah nanti. Dan apa yang membuatkan Uzu shopping sakan adalah harga sangat murah giler dan berbaloi-baloi.


Bekas Al-Quran

Teka mana satu design pilihan Uzu?
1 packet - 10 keping, beli 3 packet = RM10/1packet

Bahulu boxes ni lagi banyak kuantiti ditempah, lagi murah harga sekotak.

Bekas Cincin pun banyak pilihan dan Uzu ada rembat salah satu.

Dia dapatkan bekas letak Al-Quran, paperbag goodies untuk tetamu, goodies untuk budak-budak, kotak printed isi bahulu, dan macam-macam la lagi sampai Ty pun jadi teruja tengok dia pilih itu ini.

Mestilah excited, kawan nak kawen tambahpula Uzu dah macam adik Ty.

Dan Ty syorkan uolls ke sini sebab owner tengah buat promosi harga murah giler - giler. Cam clearance stock juga. So boleh dapat harga murah, harga borong gitu.

Hantaran(Dari RM25/-) 






Junjung Sireh + Pinang


Goodies Boxes




Bunga Telur


Manik / Ribbon / Hiasan







Bunga Hiasan



Dulang


Bunga Tangan

Korang tunggu apa lagi? Jangan bazir, masa ni la nak jimat berbelanja untuk majlis nanti. Hiasan seperti bunga-bunga dan segala hiasan pun ada.

Selain barang untuk majlis pertunangan dan perkahwinan, ada juga deko - deko untuk birthday celebration.


Untuk maklumat lebih lanjut, uolls boleh terus klik di link berikut :
Alamat : MZ Decor, Prima Seri Gombak , Batu Caves 
(Waze/MAPS : SK Decor (nama lama), jangan risau kalau tak jumpa MZ Decor)

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen