Buffet Ekslusif Menjelang Tahun Baru 2018 Di Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam

4:23 PM Yanty Lee 9 Comments


Salam uolls ,

Selang berapa hari saja lagi kita semua nak menyambut tahun baru. Dan mungkin juga ramai yang mengambil kesempatan bercuti panjang sempena cuti perayaan Hari Natal. Dan buat mereka yang bercuti ataupun mencari tempat makan yang istimewa untuk diraihkan bersama tersayang sempena tahun baru 2018, jom ke Grand Blue Wave terletak di Shah Alam.


Kenapa Ty syorkan dan ajak uolls semua ke sini, sebabnya Grand Blue Wave Hotel Shah Alam akan mengadakan New Year Eve Dinner sempena menyambut sambutan malam tahun baru nanti. 

Sangat ekslusif! 
Kerana sambutan ini hanya diadakan pada malam tersebut sahaja. 

Menu menarik dapat dinikmati sambil menanti detik jam 12 menandakan kita telah berada di tahun baru 2018.

Takkan cuci mata saja, jom layan tekak juga! 








Kambing! 















SEDAP betul semua masakan dari Chef Al-Hafiz in Redzuan dan team. Rugi kalau tak try, uolls! Kalau azam tahun baru 2018 nak diet ke kurus, malam sebelum boleh datang dan bedal puas-puas. Menu dari ala western, masakan melayu, sushi beraneka semuanya pasti berbaloi untuk dinikmati malam tahun baru. 

Kalau uolls nak jom Dinner Exclusive New Year Eve ni, boleh hubungi Royale Songket Restaurant di talian 03-55118811 ext 2612/2613 untuk tempahan. 

Harga : RM90/dewasa | RM43/kanak-kanak berumur dari 4-11 tahun
Tarikh : 31 Disember 2017
Masa : 6.30 petang - 1.00 pagi
Tempat : Club Lounge, Level 18, Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam

9 comments:

  1. Sedapnya ada kambing tuuu aummm harga 90 dan kanak2 bawah RM50 berbaloi sbb mewah sajian dia puas hati

    ReplyDelete
  2. sedap yer semua makanan, lama dah tak dinner kat hotel, teringin pulak.

    ReplyDelete
  3. Buffet kat Grand Blue Wave ni sentiasa menyelerakan.

    ReplyDelete
  4. Sedapnya..syok sambut tahun baru dengan makan2..

    ReplyDelete
  5. tak tahan tgk kambing n pavlova tu. aduhaiiiii

    ReplyDelete
  6. tengok saja sudah rasa sedap menjamu di mata. terima kasih atas artikel menarik ini admin

    ReplyDelete
  7. bila xtau dapat p hotel ni ahaha asyik tak kena tarikh je

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen