Amalkan Kopi Min Kaffe Untuk Kesihatan Yang Sihat

Saturday, March 4, 2017


Salam u olls, 

Buat penggemar kopi, Ty ada sikit info menarik nak dikongsikan bersama. Selalunya pendapat dari sumber sebelum ini bahawasanya kopi tidak sesuai untuk mereka yang sedang mengamalkan diet. Tapi berlain pula dengan kopi dari Min Kaffe.

Untuk pengetahuan u olls, Min Kaffe ini mengeluarkan kopi yang tanpa pewarna, tanpa kolestrol dan juga tanpa gula malah hanya dihasilkan dari garam. Oh ya, bukan dari garam biasa tetapi garam buluh. Garam buluh ini mana amat sesuai untuk kesihatan


Kopi Min Kaffe ini amatlah sesuai untuk mereka yang kerap sakit kepala seperti migrain dan juga buat penghidap penyakit kencing manis. Dengan pengambilan kopi ini,  ianya dapat membantu darisegi merawat penyakit - penyakit tersebut secara tidak langsung dengan izin -Nya.

Kopi Min Kaffe ini amat sesuai bagi mereka yang mengamalkan diet, juga buat ibu mengandung. Ianya kaya dengan unsur anti-pengoksidaan,  bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium,  besi, kalsium dan kalium.


Kelebihan Kopi Min Kaffe ini :
1. Membantu menstabilkan gula dalam darah.
2. Membantu menstabilkan tekanan darah tinggi juga sangat rendah.
3. Memberi tenaga dan mengenyangkan.
4. Melegakan masalah "morning sickness" pada ibu mengandung 
5. Merawat masalah kekejangan dan sembelit terutamanya di kalangan ibu yang sedang hamil
6. Meredakan tekanan / stress
7. Dapat menghasilkan dan kepekatan susu badan yang baik dan banyak
8. Menghilangkan keletihan fizikal mental dan fizikal
9. Tiada kalori


Sedikit info menarik yang perlu u olls tahu, Garam Buluh bukan calang - calang garam. Ini kerana ianya terkandung hampir 77 jenis mineral pada garam buluh dengan penuh khasiat.

Alhamdulillah Ty sendiri dah mencuba setiap pagi sebelum memulakan tugas hari, memang melegakan rasa tekanan dan terasa kenyang walaupun tak sempat bersarapan pagi.

Buat u olls yang berminat untuk mencuba dan mendapatkan Kopi Min Kaffe ini boleh Whatsapp - Eja : 0179450407

Jom mengopi bersama!

2 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.