Gula Gula Cinta - Love Candy

9:22 AM Yanty Lee 14 Comments



Salam u olls , 

Lepas kena serangan demam campak 6-7 bulan yang lepas , Ty stop terus makan apa - apa suppliment. Masa demam campak tu lagi la , kena kawal pengambilan makan dan kalau boleh nak yang sejuk - sejuk sahaja. To be honest , memang bukan sekadar kawal tapi nafsu makan sampai ke hari ni pun jaga. Takut sangat kot kalau tak hilang parut dan seangkatan. Hakikatnya memang bukan dengan tempoh yang singkat la nak solid seperti sediakala dulu. Takes time.

Tapi , 3 - 4 hari yang lepas , Ty mula cuba supplemant dari LC hanya 2 biji sahaja setiap pagi sebelum sarapan dengan perut kosong. Mudah je , kunyah sahaja. 

klik untuk lebih jelas

Apa tu LC?

LC - Love Candy : Gula-Gula Cinta ini suppliment yang dihasilkan daripada gabungan buah-buahan. Antaranya Aprikot, Anggur, Peach, Epal, Lemon, Oren dan Camu-camu.

Kelebihan LC :
- Membantu mencantikkan kulit,
- Mencerahkan kulit,
- Menganjalkan kulit yang kendur,
- Mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada permukaan kulit
- Membantu mengurangkan dan mengawal pertumbuhan jerawat,
- Menghilangkan scars dan parut jerawat.

Siapa yang boleh mengambil LC :

- Kanak kanak seawal umur 2 tahun
- Ibu mengandung
- Ibu yang sedang menyusukan anak
- Pesakit yang menghidap diabetes, sakit sendi, gout, anemia, eczema

LC juga boleh digantikan menjadi makanan tambahan untuk setiap hari.

Bukan Ty je yang dah cuba LC : Gula-Gula Cinta ni tapi ramai dah yang juga cuba dengan testimoni yang menarik dan baik.


Harga Love Candy  
Semenanjung : RM 70 
Sabah / Sarawak : RM 75 
1 Botal : 30 biji

Kalau ada yang berminat tu boleh lah hubungi ;
Facebook : Secret Endless Beauty 
Instagram : @diyanahnadia dan @by_diyanahnadia 
WhatsApp : 012-2140353 
Nombor Rujukan KKM :180216/02/053 






14 comments:

  1. Wah menarik ni..nanti nak belikan Dania la...thanks yanty for sharing

    ReplyDelete
  2. rasa supplement ni paling senang nak makan. Sbb tak perlu air untuk telan. Chew je..

    ReplyDelete
  3. Sedapkan . ...mengalir jer peluh tapi kita makin cantik .

    ReplyDelete
  4. Sedapkan . ...mengalir jer peluh tapi kita makin cantik .

    ReplyDelete
  5. bagus ni..Sambil buat kerja boleh kunyah2 kan...sambil mencantikkan kulit smabil hilangkan mengantuk

    ReplyDelete
  6. Sesuai ngn ty yang bz sbb kunyah je.. Paling senang nak jaga kecantikan

    ReplyDelete
  7. wow macam2 kan produk kecantikan kesihatan skarang..

    ReplyDelete
  8. budak umur 2 tahun makan untuk apa ya? tengok benefits semua lebih kepada org dewasa je. lgpun sesuai ke kanak-kanak makan sbb iyelah budak kan, apa je yang nak dicantikkan? semua organ masih baru lg. hehe

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen