Kenny Rogers Roasters - The Golden Abundance Meal

9:48 AM Yanty Lee 11 Comments


Salam uolls ,

Awal tahun 2016 ni , Kenny Rogers ROASTERS (KRR) memperkenalkan menu yang menjadi permintaan ramai. It's a come back ! Menu yang dimaksudkan adalah The Golden Abundance Meal yang datang dalam bentuk wrapped bersama resipi yang lengkap dan mengancam nafsu makan. 


The Golden Abundance Meal satu menu yang mananya ayam panggang diperap bersama sos teriyaki khas dengan herba juga rempah. Hidangan utama ialah T-Wrap Soup Meal yang dihidangkan bersama Country -Style Chicken Soup , Aromatic Rice &  Kenny's Home-made Muffin.

3 jenis hidangan yang disediakan ;

1. T- Wrap Soup Meal
RM23.50

2. T-Wrap Lite Meal
RM19.50

3. T-Wrap Chicken Meal
RM14.90

SEDAP! Orang kata kalau Ty kata sedap tu ye la sedap sebabnya secara tidak langsung Ty cerewet. Kalau nak tau betul ke tidak sedap cuba lah serbu Kenny Rogers ROASTERS berhampiran dan rasa sendiri. Kalau tak sedap senang malas nak review nanti kena kecam cam kes FMK.

Ha uolls , berita baik untuk pemegang Kad KRR ! Tengok ni , apa lagi pakat remark la tarikh - tarikh tu dan gi makan dengan keluarga tersayang tercinta gitu. Dating mode on WEDNEDSAY !


Ty de extra satu kad KRR (tak berisi nilai) , kalau ada yang nak meh PM kot tepi. 

Njoy uolls !

[klik]

11 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen