Glow Shape by Secret Beauty

9:33 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Baru - baru ni , Ty dan rakan blogger lain berpeluang untuk bersama - sama meng'review'kan satu lagi produk baru di pasaran. Produk yang Ty maksudkan ni adalah GlowShape dari Secret Beauty.



GlowShape merupakan sejenis losyen yang kaya dengan L-Glutathione ,  Vitamin E , Oreochromis Collagen  , SPF25 , Pure Stem Cell dan Pure Marina Collagen . Dan losyen ini sangat harum. Antara fungsi dan kegunaan losyen ini adalah ;

  • Mengurangkan masalah lemak degil berlebihan
  • Melangsingkan dan memberikan bentuk badan yang ideal
  • Mencerahkan dan mengebukan kulit
  • Melindungi kulit daripada sinaran UV
  • Mengurangkan masalah selulit
  • Mengurangkan masalah jerawat
  • Membuang toksin
  • Mengurangkan kesan parut dan pigmentasi
  • Melembutkan kulit kering
  • Membantu memperbaiki tisu - tisu yang rosak

Pendek kata , losyen GlowShape ini serbaguna - semua dalam 1 botol. Ramai pengguna yang telah mencuba produk ini dan hasilnya sangat memberangsangkan. Dengan hanya menggunakannya dalam masa 7 - 14 hari , pengguna telah pun nampak hasil yang sangat luar biasa. 

Anda / U olls , bila lagi? Cubalah , pasti berbaloi dan berpuas hati.

Produk ini adalah berdaftar dan telah mendapat kelulusan daripada pihak KKM. Berminat ? Dapatkan nya sekarang. Kandungannya 200ml sebotol dengan harga nya RM80/- (W/M) | RM85/- (E/M) | $35/- (SGD/BND) sahaja dan ini termasuk dengan kos penghantaran.

Untuk maklumat yang lebih lagi dan berminat untuk mencuba , anda / u olls boleh la ke laman sosial FB : Secret Beauty Malaysia (klik) atau laman web rasmi Secret Beauty di Secret Beauty (klik) .

Ayuh ! Dapatkan dan cubala sendiri , Ty pasti U olls akan juga sangat berpuas hati dengan hasilnya nanti.

No more worries of fatness nor dull skin , only with GlowShape !

6 comments:

  1. muja dah takut nak guna,,, hari tu try satu produk online yang kena minum ni,, naik berat dengan penuh kemendadakan,, sobsss :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoi , minum2 ni Ty pun tak suka , unless capsule or losyen cam ni , dulu berfelinna juga. Cuba la mana tahu suits you.

      Delete
  2. pernah try produk ni, pipi yg kembang dah semakin kurang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , Kin Naz boleh la bagi testimoni pada Secret Beauty , heheeee...

      Delete
  3. pernah guna felinna inchloss tp xbkesan 4 me...sblm tu losyen mujarab pati halia..belaka xmenjai...
    agak2 kalo try yg ni ok x? xnk buat ga ke? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis , Ty pun guna Pati Halia dulu , tpi Ty mmg xnmpk hasil , Felinna Ty more on capsule , yg lotion Ty xsgt guna , pns kan. Yg ni , Ty hny boleh suggest pd sis untuk cuba dulu , dlm 14hari seperti dijanjikan pasti ada perubahan , dan ia sejuk dan harum.. cooling gitu.

      GA bgi GlowShape ke sis? Huhu... busy ni kj kt opis xsempat r nk ber segmen GA lgi. Hihi..In Sha Allah one fine day.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen