Pizza San Francisco

1:19 PM Yanty Lee 0 Comments

Hey Uolls!

Sekian lama berkurun tak hapdate belog Yanty ni , mood tak ada sangat sedangkan banyak yang nak share.

Setelah lama menetap tak tetap di Putrajaya tetapi tak semua tempat menarik dan kedai / restaurant makan di cuba lagi.

Awal Januari setelah balik dari bercuti panjang di Penang , jejalan di Bangi dengan En.Cayang selepas waktu kerja. Kebetulan my mummy dan sister pergi Alamanda dan mesej suruh makan kat luar sebab tak masak , maka we both pun dalam proses pencarian makan dan selalu ada masalah nak makan di mana?

Dan di sini lah kami berdua makan malam bersama. Di Pizza San Francisco , Bangi  , tak dapat jejak kaki ke San Francisco dapat makan dekat sini pun okaylah. Kami berdua tidaklah lapar sangat kononnya nak nak diet.

Terberkenan dengan banner di luar restaurant yang menunjukkan Lasagne - RM9.90 only , terjah!

Mine , tapi xhabis pun too full.

Our dessert - Ice Cream 

If korang lalu je area Bangi ni , mesti nampak macam - macam banner dengan promotion di Restauran Pizza San Francisco ni , haruslah mencuba kalau tidak jadi katak bawah tempurung.




0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen