My Birthday 2012

2:22 PM Yanty Lee 4 Comments

Hello people!

Re-updated past event on January. My BIRTHDAY

Too bad , and so bad day for me on my own birthday. I fall SICK! Malang sungguh la nasib. Plan yang telah dirancang punah. Tapi.... still nak ikut juga my mummy & sister kluar dengan itu , mummy kata makan di rumah dulu , di masak. En.Cayang pun on his way , rupa-rupanya he got me a birthday cake!

Mini celebration at home ; 
thank u , cayang !

Lepas je makan tengah hari dan makan kek yang sangat sedap (bukan amik hati mana - mana pihak , ye) , bersiap untuk ikut keluar. Huh, memang xsihat dan tak larat tapi gagah juga , sebab kalau tidak akan berlakunya kerugian yang besar. Sebab mereka ke IKEA / eCurve. Memandangkan dah tahu takkan larat berjalan dah angkut laptop sebab boleh lepak mana - mana untuk online. Tapi sebelum itu , sesampai je dekat IKEA , merayu untuk makan lagi, okey! Gemuk ? Diet? Ah! Birthday girl's request and today is mine day gitu. As usual lah , my fav meatball la yang dibaham walaupun perut dah kenyang dengan makanan yang mummy masak.

Sedap! 
Sapa tak suka tu mesti xhigh class punya jenis haha keji x?


Mummy dan kakak ku dah lenyap dari pandangan , En.Cayang je with me menunggu me yang sakit. Pada mulanya nak lepak McD , lastly En.Cayang nak minum di Starbuck , so terus masuk dan cari port yang ade elektrik port supaya senang sekiranya habis battery boleh charge sebab bila mummy dah shopping tu memamg tak dapat pegang kata nya yang sekejap tu. Again , another gift from En.Cayang , Starbuck Member Card . Sangat banyak benefits , tambahan pula it's on my birthday!


Kek lagi? Hadiah daripada kawan kerja , Affisha. TERIMA KASIH , Sya! Tapi kek ini patutnya disampai depan pintu rumah hari Isnin , malangnya xsihat dan dia pun xdapat datang. Dia hanya simpan dalam peti sejuk di pantry. Saya EL  untuk  2 hari, betul - betul rest untuk baik dari demam. Funny is Doktor xbagi MC. Memang unexpected yang akan ada penghargaan persahabatan macam ni. So lepas kerja tu balas jasa dengan main bowling dengan Sya , Akmal dan En.Cayang serta tengok wayang ; Journey 2The Mysterious Island .

Semasa jejalan  , En.Cayang belikan saya sebentuk cincin as birthday gift lagi. Naisss! Tak sangka pun apa pun sesangat terima kasih , juga bahagia sangat.


Walaupun di hari lahir tidak sihat tetapi masih menikmati dan mendapat layanan yang sungguh mengembirakan.


4 comments:

  1. tuh dier aihhh
    heavennye idup... dapat semua dlm 1 sekali gusss.w
    eeeeeewiiittttttttttt!!

    sangat2 romentik oke incik cayang kamo..ekekeke

    ReplyDelete
  2. Xde la kak , biasa2 je tu xde la heaven sgt.

    ReplyDelete
  3. ain tanah rupenyer..ehee..maknanya takboleh cari tanah la yer..hmm...pasangan per yg sesuai dg tanah?


    "Kenapa akak pakai niqab?".

    ReplyDelete
  4. Ain : Air kot haha.. ntah la dear.. kenapa ..pakwe pun Tanah ker?

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen